Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, μετά την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, αποφάσισε να… εγκαταλείψει την Λεμεσό και να επιστρέψει στην Λισαβόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Από το Καλοκαίρι του 2011 είχε έλθει στην Κύπρο από την Πορτογαλική πρωτεύουσα, όταν τον «ανακάλυψε» ο Πάμπος Χριστοδούλου.  

Ένα χρόνο μετά, έβαζε το «χρυσό» γκολ με την Ανόρθωση στο Τσίρειο και… έβγαλε την μισή Λεμεσό στους δρόμους!

Πριν 11 μήνες επανεντάχθηκε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΛ, με την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή. Τον περασμένο Μάιο, εισηγήθηκε στον πρόεδρο Σοφοκλέους, να δοθεί η σκυτάλη τεχνικής ηγεσίας, στον άλλοτε συμπαίχτη του στην σούπερ ομάδα του «Παμπουρίνιο», Ζόρζε Σίλας.

Μπήκαν στην διαδικασία να χτίσουν ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο φάνηκε από νωρίς, ότι κάποια πράγματα τα έκαμαν λανθασμένα. Πριν μερικές εβδομάδες, ο «Σόφο» τους έδωσε το χαρτί απόλυσης…

Ο άλλοτε αγαπημένος «γίγαντας» της ΑΕΛ, για μια μερίδα οπαδών έγινε «κόκκινο πανί». Ακόμα κι αυτοί που τον κατηγορούν (όχι άδικα) ότι τα έκαμαν θάλασσα, μαζί με τον Σίλας, δεν μπορούν να ξεχάσουν τις πολυτιμότατες υπηρεσίες, που πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής.

Ο Βραζιλιάνος επηρεάστηκε συναισθηματικά, απ’ όλη αυτή την κατάσταση και το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του, γι’ αυτό αποφάσισε με την οικογένεια του, να μετακομίσουν στην Λισαβόνα. Αναχωρούν σήμερα για την Πορτογαλική πρωτεύουσα.

*Στην φωτογραφία με τον Μαρίνο Παπασάββα, με τoν οποίο διατηρεί φιλική σχέση ο Μπεμπέ. Είναι και ιδιοκτήτης της εταιρίας που ανέλαβε την μετακόμιση σημαντικών αντικειμένων που διατηρούσε η φαμίλια του Βραζιλιάνου στην Λεμεσό.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!-ThemaSports
26/04 @ 08:21

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!

Στην ψεσινή ομιλία του στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την προεδρική σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, έριξε τα... «καρφιά» του.

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 22:55

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ

Στην ομιλία του προς τα μέλη της ΑΕΛ ο νέος πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή, εξηγώντας τους λόγους...

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»-ThemaSports
25/04 @ 20:34

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»

Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 20:22

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το νέο διοικητικό συμβούλιο:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ