Πόλυς Χαραλάμπους

Δυστυχώς έγινε του… κουτρούλη ο γάμος, έξω από το ΓΣΠ, μετά την λήξη της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξύπνησε άσχημη κόντρα, σαν κι αυτές που είχαν οι πατεράδες και οι παππούδες, κάποιων απ’ αυτούς που ενεπλάκησαν στα χθεσινά επεισόδια.

Θυμάμαι παλαιότερα ότι κατηγορούσαν τα ΜΜΕ, ότι πρόβαλλαν έντονα τις επεισοδιακές συμπεριφορές (επειδή «πουλούσαν») και ότι ήταν σαν να έριχναν λάδι στην φωτιά.

Μόνο που τα τελευταία χρόνια, οι φραστικές αντιπαραθέσεις των οπαδικών «στρατών», εκτυλίσσονται από τις σελίδες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Εκεί που είναι… κομματάκι δύσκολο, να ελεγχθεί η κατάσταση.

Αδυνατώ να προτείνω λύσεις, για το πώς θα καταπολεμηθούν τα φαινόμενα βίας. Τουλάχιστον ας αποφασίσουν κάποτε να… εφαρμόσουν τον περιβόητο Νόμο Περί Καταστολής της Βίας (κάρτα φιλάθλου) για να περιορίσουν άσχημες ενέργειες και συμπεριφορές, πάνω στις κερκίδες.

Για τους χώρους έξω από τα γήπεδα, τα χωράφια και τις περιουσίες του κόσμου, ας φέρουν ειδικούς από το εξωτερικό, να τους μάθουν πέντε… γράμματα, πως θα καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση.

Δυστυχώς αγαπητοί αναγνώστες, όπως και στους πλείστους τομείς της (υποτίθεται) σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας, η κατάσταση δείχνει να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο.

*Tην στιγμή που... έκλεινα το σχόλιο, άκουσα απο το ραδιόφωνο είδηση, ότι η Αστυνομία, θα μπει στην διαδικασία να μελετήσει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του ΓΣΠ, για να προχωρήσει στην σύλληψη όσων φαίνονται να έχουν εμπλακεί στα επεισόδια. Έχει τρομερό ενδιαφέρον ποια θα είναι τα "αποτελέσματα" αυτής της διαδικασίας. Ελπίζω να μην μας πουν στην πορεία, ότι χάλασε το σύστημα.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ