Απάντηση από την ΚΟΠ το συντομότερο δυνατόν ζητάνε οι ποδοσφαιριστές της Πάφου και του Ακρίτα Χλώρακας, με δεύτερη επιστολή μέσω του ΠΑ.Σ.Π., την οποία υπογράφουν και οι αρχηγοί των δύο ομάδων. Η επιστολή φυσικά αφορά την πρωτοποριακή απόφαση από την ΚΟΠ, να ορίσει παιχνίδι την παραμονή των Χριστουγέννων.
          Ακολουθήστε μας στο Google news
          
            
          
Ο ΠΑ.Σ.Π. δεν έλαβε κάποια απάντηση ή τοποθέτηση από την Ομοσπονδία, στην επιστολή που έστειλε την προηγούμενη Παρασκευή, με το αίτημα των ποδοσφαιριστών για μετακίνηση του αγώνα. Μια αντιμετώπιση η οποία προκαλεί δυσφορία στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων – και όχι μόνο – καθώς έχουν να προγραμματίσουν ταξίδια ή άλλες δεσμεύσεις για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Θυμίζουμε ότι πέραν από τους ποδοσφαιριστές ο συγκεκριμένος ορισμός επηρεάζει και προπονητές, διαιτητές, προσωπικό ομάδων, προσωπικό γηπέδου, δημοσιογράφους,  προσωπικό ΜΜΕ και άλλους. Ενώ μερικοί από αυτούς θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν από άλλες επαρχίες προς και από τη Πάφο, το απόγευμα και βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων.

Πηγή: www.pasp.org.cy
            
              
                
                
                  
                  Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Κάρλος Καρσέδο για το ματς με τη Βιγιαρεάλ την Τετάρτη (5/11, 19:45), στο «Αλφαμέγα», για την 4η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              04/11 @ 11:12
                Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.
               
             
            
              
              03/11 @ 18:47
                Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι Πάφος – Άρης για την 11η αγωνιστική.
               
             
            
              
              03/11 @ 18:38
                Η άλλη κάμερα από "διπλό" επί της της Ομόνοιας κόντρα στην ΕΝΠ, στο «Τάσος Μάρκου».
               
             
            
              
              03/11 @ 16:34
                Οι Ομονοιάτες ψήφισαν για κορυφαίο του αγώνα με την ΕΝΠ τον Ράιαν Μαέ.
               
             
            
              
              03/11 @ 08:24
                Είδαμε και ξαναείδαμε το ριπλέι με τη... δυνατή αγκωνιά του Νταβίντ Λουίζ στον Φιλιώτη και νομίζουμε πως είναι ξεκάθαρο το κτύπημα του Βραζιλιάνου σταρ της Πάφου στον παίκτη της ΑΕΛ.
               
             
            
              
              02/11 @ 21:51
                Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS