Μια μέρα πριν την λήξη του υφιστάμενου πιστοποιητικού ασφαλείας του Τσιρείου Σταδίου, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες, η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων προχώρησε στην ανανέωση του, μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, σήμερα ο Σύλλογος ενημερώθηκε πως ανανεώνεται το πιστοποιητικό ασφάλειας του Τσιρείου, με τους ίδιους όρους, δηλαδή χρήση μόνο κατά 50% της χωρητικότητας των άνω διαζωμάτων.

Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, δεν θα παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στους προγραμματισμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες για τον επόμενο ενάμιση μήνα, ενώ υπενθύμισε την έκθεση πολιτικού μηχανικού, σύμφωνα με την οποίαν οι κερκίδες του Τσιρείου δεν παρουσιάζουν προβλήματα ασφαλείας.

Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Τσολάκης, η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων έχει ζητήσει μια μελέτη για το μεταλλικό στέγαστρο και ήδη ο ΓΣΟ προχώρησε, μέσω της διαδικασίας προσφορών, στην ανάθεση της μελέτης σε συγκεκριμένο διαπιστευμένο φορέα.

Όπως εξάλλου εξήγησε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης και Διαχείρισης του ΓΣΟ, Νίκος Νικολαΐδης, πρόκειται για δευτεροβάθμιο έλεγχο στο στέγαστρο, που γίνεται με μηχανήματα και ειδικό εξοπλισμό, τα οποία ελέγχουν τις συγκολλήσεις και τις οποιεσδήποτε φθορές.

Σημείωσε, την ίδια ώρα, ότι «στον οπτικό έλεγχο δεν παρατηρείται κανένα πρόβλημα, πέραν από επιφανειακές οξειδώσεις οι οποίες χρήζουν καθάρισμα και μπογιάτισμα».

Ο έλεγχος από τον διαπιστευμένο φορέα θα γίνει το αργότερα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!-ThemaSports
04/05 @ 22:02

Πρωταθλητές... ΠΑΣΧΑ - Ποιοι έκαναν Ανάσταση στην κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία (72 βαθμοί) της ΑΕΚ και κάνει Πάσχα στην πρώτη θέση.

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!-ThemaSports
03/05 @ 11:54

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:55

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»

Ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη σχετικά με το πρωτόκολλο που υπογράφτηκε για τις διευκολύνσεις αθλητών.

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ