Πρωταθλήτρια η Αργεντινή, με τον Μέσι να εκπληρώνει το απωθημένο του (έχοντας αποκλείσει ίσως Ρονάλντο). Δεν είναι σενάριο ταινίας, είναι το πόρισμα αλγόριθμου που μάντεψε σωστά στα τελευταία Μουντιάλ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και όχι στους υπολογιστές, αλλά το πόρισμα του Γιόακιμ Κλέμεν είναι αν μη τι άλλο είναι ιντριγκαδόρικο.
Η εταιρεία του εν λόγω χρηματιστή («Liberum Capital») έχει λανσάρει ένα λογισμικό, που βασίζεται σε αγωνιστικά δεδομένα και μη (όπως τα χρήματα που αμείβονται οι ποδοσφαιριστές, το κλίμα κάθε χώρας, ο καιρός στα γήπεδα που θα γίνουν τα ματς κ.α.).
Έχοντας μαντέψει λοιπόν τους νικητές στα δυο προηγούμενα Μουντιάλ (Γερμανία το 2014 και Γαλλία το 2018) η φετινή εκτίμηση αναφέρει ότι… ήρθε η ώρα του Λιονέλ Μέσι.
Κι αυτό διότι νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου προβλέπεται να είναι η Αργεντινή, νικώντας μάλιστα στον τελικό την Αγγλία.
Αφήνεται ανοιχτό, δε, το ενδεχόμενο ο σούπερ σταρ της Παρί να εκπληρώσει το μεγαλύτερο απωθημένο του με ακόμα πιο… απολαυστικό τρόπο, αφού προβλέπεται η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάσει στα ημιτελικά (και να υπάρχει κατά συνέπεια η πιθανότητα ν’ αποκλειστεί από την Αργεντινή).
Πηγή: www.sport-fm.gr
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/08 @ 10:45
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
04/08 @ 10:48
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
27/07 @ 22:39
Η Μπεθ Μίντ έπαθε… Άλβαρες, με την παίκτρια να γλιστρά την ώρα της εκτέλεσης πέναλτι, πραγματοποιώντας έτσι διπλή επαφή, με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη.
BEST OF THEMASPORTS