Πόλυς Χαραλάμπους

Είναι σημαντικές οι επόμενες μια-δυο εβδομάδες, για το θέμα που αφορά στην μετακόμιση των ομάδων της Λεμεσού, στο ποδοσφαιρικό «παλάτι» στο Κολόσσι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν ισχυριζόμαστε ότι θα… προκύψει οριστική ημερομηνία, που θα ανοίξει τις πύλες του το νέο γήπεδο.

Αναμένονται όμως καθοριστικές εξελίξεις, για το που θα «κλειδώσει» το ύψος του ενοικίου που θα καταβάλλουν στον ΚΟΑ (Κράτος) οι τρεις ομάδες.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, το ποσό που συζητιέται τις τελευταίες μέρες είναι 380 χιλιάδες ευρώ. Καταβάλλουν προσπάθεια οι ομάδες να το… ρίξουν τουλάχιστον στις 350 χιλιάδες.

Βασικά το ενοίκιο θα καταβάλλεται από την εταιρία «ΑΑΑ», την οποία έχουν συστήσει εδώ και μερικούς μήνες οι τρεις ομάδες. Το ποσοστό μετοχών στην εν λόγω εταιρεία είναι 40-40-20. Πιο απλά, από 40 τοις εκατόν κατέχουν ΑΕΛ και Απόλλωνας και το υπόλοιπο Άρης.

Θα πρέπει να ρυθμιστεί το συντομότερο δυνατό το ζήτημα της σύμβασης διαχείρισης, ούτως ώστε να αρχίσει η εταιρία να προσλαμβάνει κόσμο…

Το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξουν αρκετές νέες θέσεις εργασίας.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέχρι πού θα φτάσει το συνολικό κόστος του «Άλφαμεγα Stadium»...-ThemaSports
12/07 @ 14:10

Μέχρι πού θα φτάσει το συνολικό κόστος του «Άλφαμεγα Stadium»...

Διαβάζουμε ότι ο ΚΟΑ ζητά από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού, επιπλέον 2,2 εκατομμύρια για το νέο γήπεδο Λεμεσού, αφού τα τα έξοδα είχαν εκτιμηθεί μέχρι πριν μερικούς μήνες στο ποσό των 41,8 εκατομμυρίων ευρώ, όμως σύμφωνα με τον οργανισμό, ανήλθαν πλέον στα 44 εκατομμύρια.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Υπουργείο Οικονομικών για την ονομασία του νέου γηπέδου Λεμεσού-ThemaSports
20/04 @ 11:08

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Υπουργείο Οικονομικών για την ονομασία του νέου γηπέδου Λεμεσού

Ένα από τα ρεπορτάζ της καθημερινής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» της έκδοσης της Πέμπτης (20/04) αφορά το νέο γήπεδο της Λεμεσού, στην περιοχή Κολοσσίου, το «ΆλφαΜέγα Stadium».

Κονταρίδης για 6η θέση «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Σχεδιάσε και μελέτησε...» - Πόσταρε και για το «Opap Arena» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
21/03 @ 12:38

Κονταρίδης για 6η θέση «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Σχεδιάσε και μελέτησε...» - Πόσταρε και για το «Opap Arena» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Ελλαδίτη αρχιτέκτονα Πέτρο Κονταρίδη...

ON AIR ο Χατζήκυριακος για το οδικό δίκτυο στο «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Υπάρχει μία καθυστέρηση...»-ThemaSports
21/03 @ 11:35

ON AIR ο Χατζήκυριακος για το οδικό δίκτυο στο «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Υπάρχει μία καθυστέρηση...»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, ο εργολάβος του όλου έργου οδικού δικτύου στην περιοχή του «ΆλφαΜέγα Stadium», Κυριάκος Χ¨ Κυριάκος, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Χατζηκυριάκος για το στάδιο Άλφαμεγα - Τι είπε για φωτισμό, πάρκινγκ, καθίσματα, οδικό δίκτυο-ThemaSports
20/01 @ 14:42

Χατζηκυριάκος για το στάδιο Άλφαμεγα - Τι είπε για φωτισμό, πάρκινγκ, καθίσματα, οδικό δίκτυο

Στο Κανάλι 6 μίλησε σήμερα (20/01) το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του Άρη και εργολάβος, Κυριάκος Χατζηκυριάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο στάδιο Άλφαμεγα, προσπαθώντας να λύσει κάποιες απορίες που έχει ο κόσμος, αλλά και τα ΜΜΕ, ενώ έδωσε το νέο χρονοδιάγραμμα για την Α΄ φάση του έργου που θα ολοκληρωθεί τον Φεβράρη, ενώ η Β΄ φάση του έργου, θα αφορά το οδικό δίκτυο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ