Το ματς Κόσοβο-Κύπρος παίρνει χαρακτήρα τελικού μετά τα αποτελέσματα (νίκη Κύπρου κόντρα στην Ελλάδα και Β.Ιρλανδίας επί του Κοσόβου) της 5ης αγωνιστικής της γ' κατηγορίας στο Nations League και στην επικείμενη αντίπαλο της εθνικής μας περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην τελευταία αγωνιστική το Κόσοβο (6 βαθμοί) θα ολοκληρώσει στην τελευταία θέση μόνο αν η Κύπρος (5 βαθοί) νικήσει στην Πρίστινα και η Β.Ιρλανδία (6 βαθμοί) δεν χάσει από την Ελλάδα (12 βαθμοί).
Ο επιθετικός του Κοσόβου και αρχηγός, Βεντάτ Μουρίκι, μετά το ματς με την Β.Ιρλανδία μίλησε στην Klankosova.tv τονίζοντας ότι:
«Δεν αξίζαμε την ήττα, είχαμε σούπερ απόδοση, ξέραμε ότι θα επιτεθούν με σέντρες, έτσι σκόραραν, μας πλήγωσε πολύ γιατί δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πάντα περηφάνια να φοράς τη φανέλα του Κοσσυφοπεδίου, ειδικά να είσαι αρχηγός του Κοσσυφοπεδίου. Θα ετοιμαστούμε γιατι ματς με την Κύπρογιατί ξέρουμε ότι είναι αγώνας ζωής και θανάτου, αν νικούσαμε σήμερα θα περνούσαμε πιο εύκολα την Κύπρο».
Από την περασμένη εβδομάδα, δεν κάνουμε άλλη δουλειά από την… λήψη μηνυμάτων από οπαδούς του Απόλλωνα, σε σχέση με το τρελό σενάριο να αγοράσει η ομάδα τους τον Λοίζο Λοίζου από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/08 @ 10:45
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
04/08 @ 10:48
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
27/07 @ 22:39
Η Μπεθ Μίντ έπαθε… Άλβαρες, με την παίκτρια να γλιστρά την ώρα της εκτέλεσης πέναλτι, πραγματοποιώντας έτσι διπλή επαφή, με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη.
BEST OF THEMASPORTS