Ο Κώστας Μανωλάς με ένα μακροσκελές ποστ στο Instagram, αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που αποχώρησε ήταν γιατί ένιωσε ότι δεν ήταν αναγκαίος στην ομάδα και ότι δεν υπήρξε θέμα χρημάτων, δίνοντας τη δική του διάσταση για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον σύλλογο και τον κόσμο της.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κώστας Μανωλάς με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας παράλληλα τη δική του οπτική στους λόγους αποχώρησε από τον Πειραιά.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ένιωσε ότι δεν ήταν αναγκαίος στην ομάδα και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να φύγει και όχι για το οικονομικό.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους γιατρούς, Χρήστο Θέο και Χρήστο Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που τον βοήθησαν την περσινή σεζόν να περάσει μια δύσκολη στιγμή.

Ο Μανωλάς συνεχίζει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σάρζα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στον Ρέντη. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό, Χρήστο Θέο, τον Χρήστο Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρυσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισε να φύγω. Δεν υπήρχε θέμα χρημάτων. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη τη στήριξή του. Θα τον έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός", έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44)

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!-ThemaSports
26/04 @ 21:10

Έδωσε τα χέρια με Μαρινάκη και ανοίγει ΑΚΑΔΗΜΙΑ στου Ρέντη ο Βαλμπουενά!

Με ανάρτηση του στα social media ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών!

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!-ThemaSports
25/04 @ 18:47

Απίστευτο: Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει ΠΕΝΤΕ διαφορετικά δίδυμα στόπερ στην ενδεκάδα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βρει το ιδανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, έχοντας δοκιμάσει πέντε διαφορετικά «ζευγάρια». Ποια είναι τα... αποτελέσματα τους.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ