Νόιερ και Γκορέτσκα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και... κόπηκαν από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας, όπως και ο Μπραντ που έχει ίωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με προβλήματα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής Γερμανίας ενόψει των παιχνιδιών του UEFA Nations League. Ο Χάνζι Φλικ είδε τους Μάνουελ Νόιερ και Λέον Γκορέτσκα να βρίσκονται θετικοί σε τεστ κορωνοϊού και μοιραία τους έκοψε από την αποστολή.
Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικοί που πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τα σπίτια τους, αφού και ο Γιούλιαν Μπραντ έμεινε εκτός. Ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ είναι ασθενής και έχει ίωση, αλλά όχι κορωνοϊό όπως αναφέρει η ενημέρωση της εθνικής Γερμανίας αφού το τεστ που έκανε ήταν αρνητικό. Παρόλα αυτά, για να μην υπάρχει εξάπλωση της ίωσης, ο Μπραντ έμεινε εκτός αποστολής.
Η Γερμανία υποδέχεται την Ουγγαρία την Παρασκευή, ενώ τρεις ημέρες αργότερα φιλοξενείται από την Αγγλία.
sport-fm.gr
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 00:15
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
24/07 @ 00:07
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά τη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.
23/07 @ 18:54
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
23/07 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
23/07 @ 18:15
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
23/07 @ 10:05
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ θα δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χάρβεϊ Ελιοτ, που είχε στο στόχαστρό εδώ και καιρό.
BEST OF THEMASPORTS