Εθνική Ανδρών: Έτοιμη για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανίας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με ανεβασμένη ψυχολογία και περίσσια αυτοπεποίθηση από την σπουδαία πρόκριση επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, η ομάδα της Λάρνακας θα επιδιώξει τη νίκη για να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (31/07) στην «ΑΕΚ Αρένα».
Βέβαια, ακόμα και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα, όμως είναι αυτονόητο πως η ΑΕΚ δεν θα παίξει για τον... μίνιμουμ στόχο, αλλά για να πάρει το μάξιμουμ και να κάνει τη ζωή της λιγότερο δύσκολη στη ρεβάνς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία πέρσι έφτασε μέχρι τους «8» του Conference League, χάνοντας στις... λεπτομέρειες την πρόκριση για τα ημιτελικά κόντρα στη Φιορεντίνα (σσ. εντός έδρας ήττα με 1-2 και ισοπαλία 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι»).
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει περάσει... «ακτινογραφία» την Τσέλιε και γνωρίζει πολύ καλά πως για να έχει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης η ομάδα του, θα πρέπει να παίξει καλύτερα από ότι έπαιξε στα ματς με την Παρτιζάν, ειδικά στο Βελιγράδι, όπου η εικόνα της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν... προβληματική και παραλίγο να στοιχίσει στους Λαρνακείς.
Στην αποστολή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα ακολουθήσει σε μεγάλο βαθμό τη... «συνταγή» του αγώνα στο Βελιγράδι, με ανοιχτό το ενδεχόμενο 1-2 αλλαγών στο αρχικό σχήμα, αλλά και κάποιες διαφοροποιήσεις στο τακτικό πλάνο, με στόχο να διορθωθούν οι... ανορθογραφίες που παρουσιάστηκαν.
Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Καμπρέρα και Ναούμ, οι τιμωρημένοι Ναλί και Ιβάνοβιτς, καθώς και ο Σάμποριτ που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΙΔΙΑΚΕΘ: «Δεν παραπονιέμαι για την κούραση - Έχουμε κι εμείς ποιότητα και θέλουμε να το δείξουμε ξανά» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε φωτογραφίες από την αποψινή τελευταία προπόνηση στο Stadion Z'dežele: