Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική απουσιάζει το σημείο της ισοπαλίας από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέντε ομάδες προχώρησαν νικηφόρα και έφτασαν στους έξι βαθμούς. Η Αναγέννηση Δερύνειας, η Αγία Νάπα, Ομόνοια 29Μ, Ομόνοια Αραδίππου και Εθνικός Άχνας.
.
Ο απολογισμός της δεύτερης αγωνιστικής κατέγραψε 26 συνολικά τέρματα, πέντε περισσότερα από την πρεμιέρα και κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι σε έξι αγώνες.
Τα περισσότερα τέρματα σημειώθηκαν στο νικηφόρο 4-3 της Ομόνοιας Αραδίππου επί της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.
Ο Γιάννης Ανδρέου και Θεοδόσης Κύπρου προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ με τρία τέρματα.
Το Πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων και θα συνεχιστεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 17:34
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.
13/05 @ 16:37
Το μήνυμα του Αντώνη Γιακουμή.
10/05 @ 18:10
Τα ματς της β' φάσης του πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ
07/05 @ 15:15
Η ανακοίνωση.
06/05 @ 09:05
Συναρπαστικό φινάλε στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ περιόδου 2024-2025.
04/05 @ 19:29
Η κλήρση...
BEST OF THEMASPORTS