Γιάννης Ιωάννου

Στον Απόλλωνα γνώριζαν εδώ και καιρό το... "βουνό" που θα ανέβαιναν το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, λόγω των μαζεμένων ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας, αφού το Μουντιάλ του Κατάρ συμπιέζει το και γίνεται υπερβολικά απαιτητικό. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρ΄ όλα αυτά, η ομάδα τα πήγε περίφημα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αφού συγκέντρωσε 10 βαθμούς και έφτασε μία... ανάσα από το απόλυτο, αφού ο Μαυρίας στο 90΄+2΄ του αποψινού αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έχασε μία ευκαιρία από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται.

Σίγουρα η ομάδα μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση της, αλλά δείχνει ικανή να υπερασπιστεί το στέμμα της. Ο κόσμος του Απόλλωνα, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι μέχρι να τελειώσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια, φέρνουν κούραση, τραυματισμούς, ντεφορμαρίσματα, με αποτέλεσμα ο Καταλά να είναι υποχρεωμένος σε κάθε ματς να κάνει ροτέισιον για φρεσκάρισμα της ενδεκάδας και πάντα αυτές οι κινήσεις εμπεριέχουν ρίσκο.

Πλέον, στον Απόλλωνα βλέπουν τη διακοπή του πρωταθλήματος ως μία χρυσή ευκαιρία για να πάρουν ανάσες οι παίκτες και να επιστρέψουν οι τραυματίες και από εκεί και πέρα, η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, για να μπορέσει να βγάλει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες τον "γολγοθά" του Οκτωβρίου.

Ουσιαστικά, η ομάδα θα αρχίσει να... στροφάρει και να ρολάρει από τον Νοέμβριο, όταν θα τελειώσουν οι αγώνες των ομίλων στο Κόνφερενς Λιγκ και τότε θα δείξει το πραγματικό αγωνιστικό της πρόσωπο και αν μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το ιστορικό back to back.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Χάκκαραν» Κονναφή...-ThemaSports
07/05 @ 16:51

«Χάκκαραν» Κονναφή...

Fake είναι ο λογαριασμός που παρουσιάστηκε ότι ανήκει στον Πέτρο Κονναφή και προέβη σε σχόλιο κάτω από ρεπορτάζ του Απόλλωνα (της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Ματσίν) σε ομαδικό γκρουπ.

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη… -ThemaSports
07/05 @ 08:09

«Κρέμονται» από το στόμα του Κίρζη…

Λίγο – πολύ έχει βγει προς τα έξω, πως σκέφτονται να πορευθούν στον Απόλλωνα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά στο κεφάλαιο που αφορά τον άνθρωπο που θα έχει τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι.

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...-ThemaSports
06/05 @ 13:11

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...

Βλέποντας αρκετά σχόλια οπαδών του Απόλλωνα στα social media για τον προπονητή των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, διαπιστώνουμε ότι παρά την αποτυχία της Λεμεσιανής ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλοί από αυτούς θέλουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού θεωρούν ότι η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ευθύνεται για την αποτυχία και όχι οι ικανότητες του.

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!-ThemaSports
06/05 @ 10:19

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
05/05 @ 18:26

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Ντάνιελ Κιντέρος, μαζί με τον Γκαστόν Σανγκόι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ