Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Ομόνοια ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Σοσιεδάδ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πάνελ ο προπονητής, Νιλ Λένον, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Έκτορ Γιούστε.

Νιλ Λένον: 

«Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ και θα παίξουμε απέναντι σ΄ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς».

Για το πως θα προσπαθήσει να σταματήσει τον αντίπαλο: «Δεν θα πω το πλάνο μας. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ. Περιμένω τον αντίπαλο να έχει την κατοχή. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι με την κατοχή την μπάλα».

Για το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι το φαβορί κι αν αυτό βολεύει την Ομόνοια: «Είμαστε το αουτσάιντερ. Ήμασταν και με την Γάνδη. Με τη Σέριφ δεν αξίζαμε να χάσουμε 3-0 παρόλο που δεν παίξαμε καλά. Έχουμε μεγάλο κίνητρο που είμαστε εδώ και αυτό θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία».

Για το αν ξέρει το σύστημα της Σοσιεδάδ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ότι κι αν επιλέξουν. Τους έχουμε δει να αλλάζουν σύστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναλύσαμε την Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχουμε προσέξει διάφορα πράγματα».

Για το αν θα κάνει μεγάλο ροτέισιον: «Έχω επιλέξει την εντεκάδα. Οι παίκτες δεν την ξέρουν ακόμα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχω στο μυαλό μου και το παιχνίδι στην ΕΝΠ. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε καλύτερα στις εναλλαγές διοργανώσεων. Δεν μου αρέσει το μεγάλο ροτέισιον».

Για το γεγονός ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Ομόνοια ήταν αργή και αν φταίει ο αγωνιστικός χώρος (Στέλιος Κυριακίδης και Τσίρειο): «Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω διαπιστώσει κι εγώ αλλά δεν ήθελα να το πω για να μην θεωρηθεί δικαιολογία. Στο ΓΣΠ βοηθά ο αγωνιστικός χώρος . Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στο κάθε παιχνίδι».

Για το αν θέλει να έχει κατοχή της μπάλας: «Ελπίζω να έχουμε περισσότερη κατοχή. Περιμένω από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς μου να είναι πολύ συγκεντρωμένοι αλλά θέλω και οι επιθετικοί μου να δημιουργήσουν προβλήματα».

Έκτορ Γιούστε: 

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ ειδικά για μένα που είναι ο τόπος μου. Θα κάνουμε ότι μπούμε αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και που προέρχεται από καλό πρωτάθλημα και νίκη στο Ολντ Τράφορντ. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε τη νίκη».

Τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να κερδίσει: «Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια. Μεσοεπιθετικά έχουν καλούς παίκτες και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Ο κόσμος θα τους βοηθήσει, όμως, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Τι πρέπει να αλλάξει η Ομόνοια: «Δεν είχαμε την καλύτερή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια όμως κάναμε σπουδαίες εμφανίσεις με τη Γάνδη και αξίζουμε να είμαστε εδώ. Όπως είπα και πριν πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια, είναι καλή ομάδα η Ρεάλ Σοσιεδάδ όμως και η Ομόνοια είναι καλή και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας».

Για το αν αποτελεί κίνητρο για αυτόν το γεγονός ότι αγωνίζεται στην πατρίδα του: «Οι γονείς μου θα έρθουν εδώ αν και είναι μακριά. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι για μένα σίγουρα. Θα είναι εδώ η οικογένεια μου».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πέντε απόντες και ένας αμφίβολος με ΑΕΚ-ThemaSports
19/04 @ 13:41

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πέντε απόντες και ένας αμφίβολος με ΑΕΚ

Με πέντε απόντες και αμφίβολο τον κασάμα προετοιμάζεται η Ομόνοια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς-ThemaSports
19/04 @ 12:09

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς

Ο τραυματισμός του Ρομάν Μπεζούς δεν αλλάζει κάτι για το μέλλον του και η Ομόνοια θα τον περιμένει να επιστρέψει.

Επίσημη θέση για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος» -ThemaSports
19/04 @ 11:57

Επίσημη θέση για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στις επίσημες τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στο γηπεδικό αλλά και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για ΑΕΚ, τελικό, τραυματίες και γηπεδικό-ThemaSports
19/04 @ 11:48

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για ΑΕΚ, τελικό, τραυματίες και γηπεδικό

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ-ThemaSports
18/04 @ 19:07

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την παρακάμερα του ψεσινού (17/04) επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη που έγινε στο ΓΣΠ και έληξε 0-0.

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ