Πόλυς Χαραλάμπους

Η πρεμιέρα της Ομόνοιας στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ήταν αποκαρδιωτική. Ηττήθηκαν με 3-0 από την Σερίφ Τιρασπόλ οι πράσινοι, έστειλαν απογοητευμένους στα σπίτια τους, τους 11-12 χιλιάδες Ομονοιάτες που πήγαν στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συμφωνούμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ των Μολδαβών από τα αποδυτήρια, το ζήτημα είναι ότι ο Νιλ Λένον δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να… συνεφέρει τους παίχτες και την ομάδα.

Δικαιολογημένα ο Βορειο-Ιρλανδός είχε εγκωμιαστεί από τους πάντες, για το μαεστρικό κοουτσάρισμα των δυο αγώνων με την Γάνδη. Χθες βράδυ ήταν λες και… κοιμήθηκε στον πάγκο του ΓΣΠ.

Τον «έδεσε κόμπο» ο αντίπαλος προπονητής, δεν βρήκε τα αντίδοτα για να «επιστρέψει» η ομάδα στην διεκδίκηση κάποιου κέρδους. Ήταν σε κακή βραδιά οι πλείστοι παίχτες του τριφυλλιού, ειδικά οι αμυντικοί πέρασαν εφιαλτικές στιγμές με τους… ευέλικτους επιθετικούς της Σερίφ.

Εκείνο που περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας, είναι να… συνέλθουν άμεσα, προπονητής και παίχτες ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό.

Είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει αρκετά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα ο Λένον. Οι Μπασιρού, Γιούστε θα είναι σίγουρα βασικοί, λογικά ο Λένον θα αρχίσει το ματς στο Τσίρειο, με… καθαρόαιμο «εννιάρι». Αυτός θα είναι ο Ανσαριφάντ, που χθες μπήκε αλλαγή.  

O τραυματισμός του Φαμπιάνο είναι στον λαιμό (στο μήλο του Αδάμ, σύμφωνα με τον Λένον), οι γιατροί θα κρίνουν αν ο Βραζιλιάνος κίπερ, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Λεμεσό. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΣΟΡΤΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 17:43

ΑΣΟΡΤΙ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ασορτί με το γιορτινό κλίμα ενός τελικού κυπέλλου και τα... αυτοκίνητα των Ομονοιατών βαμμένα στα χρώματα της ομάδας τους.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες ενόψει τελικού-ThemaSports
18/05 @ 17:01

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες ενόψει τελικού

Σημαντικές πληροφορίες παραθέτει η Ομόνοια αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

«Πρασίνισε» η Παπανικολή - Σε ρυθμούς τελικού οι Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
18/05 @ 16:41

«Πρασίνισε» η Παπανικολή - Σε ρυθμούς τελικού οι Ομονοιάτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι οπαδοί της Ομόνοιας μαζεύτηκαν και κάνουν... προθέρμανση αρκετές ώρες πριν την έναρξη (20:00) του τελικού κυπέλλου.

Ξεκίνησαν από τώρα τα... «πράσινα καραβάνια» για ΓΣΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/05 @ 12:39

Ξεκίνησαν από τώρα τα... «πράσινα καραβάνια» για ΓΣΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας που βρίσκονται εκτός Λευκωσίας, έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα, ενόψει του αποψινού (20:00) τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφος FC!

Πρωινό κτύπημα... τελικού ο Στεπίνσκι-ThemaSports
18/05 @ 11:48

Πρωινό κτύπημα... τελικού ο Στεπίνσκι

Σε ρυθμούς τελικού ο Στεπίνσκι, με τον Πολωνό φορ της Ομόνοιας να ανεβάζει την πιο κάτω φωτογραφία σήμερα το πρωί στα social media:

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 23:00

Καταπράσινο «κτύπημα» από Τζον Χριστοδούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τζον Χριστοδούλου, ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ