Γιάννης Ιωάννου

Ο «γερόλυκος» Φώτης Παπουλής, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 85ο λεπτό του ψεσινού αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ και χάρισε στην Ομόνοια το πολύτιμο τρίποντο που ήταν το πρώτο της στο φετινό πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, αλλά παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί ο Ελλαδίτης άσος, δικαιώνοντας τον Νιλ Λένον που επέμεινε στην παραμονή του στην ομάδα για... πολλούς και διάφορους λόγους.

Θυμίζουμε ότι ο Παπουλής βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2012 στο νησί μας, όταν ήρθε για λογαριασμό του Απόλλωνα, στον οποίο έμεινε μέχρι το 2020 και από τη σεζόν 2020-2021 αγωνίζεται στην Ομόνοια.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει σημειώσει συνολικά... 116 τέρματα (!) σε όλες τις διοργανώσεις, τα περισσότερα φυσικά με τη φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας και το ψεσινό ήταν το 104ο του στο Κυπριακό πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να είναι ο... «αγαπημένος» του αντίπαλος, αφού την "πλήγωσε" 14 φορές!

Στη σχετική λίστα με τα... «θύματα» του Ελλαδίτη άσου, ακολουθεί στη 2η θέση η Ανόρθωση, στην οποία έβαλε 10 γκολ, ενώ πέτυχε 9 τέρματα απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Δόξα!

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις ομάδες που... "κάρφωσε" ο Παπουλής αυτά τα δέκα και κάτι χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο στο νησί μας:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!-ThemaSports
05/05 @ 20:15

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει την παραίτηση του (άλλαξε απόφαση στην συνέχεια).

Τότε έκανε νταμπλ!-ThemaSports
05/05 @ 11:40

Τότε έκανε νταμπλ!

Η Ομόνοια φορτσάρει σιγά σιγά για το 3ο συνεχόμενο της κύπελλο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ