Να δείξει... σφυγμό ο ΑΠΟΕΛ, με φόρα από... τ' όνειρο η Πάφος!
Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πάφο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ΓΣΠ με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, έχοντας κοινό στόχο την νίκη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας. Πετύχαμε ωραία γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, οπότε είναι ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε ανάλογη εικόνα και στη συνέχεια, βλέποντας το επόμενο παιχνίδι με τον Ακρίτα».
Για την πολυφωνία στο σκοράρισμα: «Είμαι χαρούμενος που έχουμε περισσότερους παίκτες να σκοράρουν. Ήταν μία καλή ομαδική προσπάθεια».
Για το αν μπορεί η Πάφος να διεκδικήσει τον τίτλο: «Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτό τώρα. Εστιάζουμε στο να παίζει καλά η ομάδα. Θέλουμε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε, αυτό είναι που κοιτάμε τώρα».
Για τον Ναμέ: «Είμαστε χαρούμενοι, γιατί έχουμε μαζί μας ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή».
Για τον κόσμο που ζήτησε πρωτάθλημα: «Ήταν υπέροχος και στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και σήμερα. Αυτή η ατμόσφαιρα έδωσε έξτρα ενέργεια στους παίκτες μου, για να έχουν καλύτερη απόδοση».