Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Φαμπιάν Ρουίθ, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού χαφ από τη Νάπολι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την απόκτηση του Φαμπιάν Ρουίθ από τη Νάπολι ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνοντας και επίσημα μια υπόθεση που κράτησε αρκετές εβδομάδες, αλλά οι Γάλλοι την έφεραν εις πέρας.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, οι «παρτενοπέι» θα λάβουν περίπου 23 εκατ. ευρώ, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
O 26χρονος χαφ είχε αποκτηθεί το 2018 από την Μπέτις με 30 εκατ. ευρώ, ωστόσο επειδή το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν σε έναν χρόνο, η Νάπολι δεν είχε την πολυτέλεια των διαπραγματεύσεων.
Συνολικά με τη Νάπολι, ο Φαμπιάν Ρουίθ είχε 166 συμμετοχές με 22 γκολ και 15 ασίστ.
sport-fm.gr
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 02:06
Δείτε τα αποτελέσματα των ρεβάνς του 1ου προκριματικού γύρου του Conference League, καθώς και τα ζευγάρια του 2ου.
18/07 @ 00:00
Η Λέφσκι Σόφιας απέκλεισε τη Χάποελ Μπερ Σεβά στα πέναλτι και η Ισραηλινή ομάδα θα βρεθεί απέναντι στην ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο τoυ Conference League...
17/07 @ 21:55
Η Ελσίνκι διέλυσε με 5-0 τη Ρούναβικ στην παράταση και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, σε ένα ματς όπου είχε 60 τελικές!
17/07 @ 21:24
Ούτε Κύπρο, ούτε Ελλάδα, αλλά... Ρωσία επέλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντανίλ Λεσοβόι.
17/07 @ 10:45
Ρεπορτάζ από τη χώρα αποκαλύπτει την πρόθεση για αύξηση των ξένων παικτών στις ομάδες του πρωταθλήματος της.
17/07 @ 00:06
Στα χέρια του Λαμίν Γιαμάλ περνάει πλέον η ιστορική φανέλα της Μπαρτσελόνα με το νούμερο «10».
BEST OF THEMASPORTS