Ο Πιέρος Σωτηρίου άνοιξε λογαριασμό στην Ιαπωνία με την Σανφρέτσε Χιροσίμα, αφού σκόραρε το τρίτο και τελευταίο τέρμα της ομάδας του στην νίκη της με 3-0 επί της Σερέζο Οσάκα.
Ο 29χρονος Κύπριος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα αυτό κι έκανε μόλις την δεύτερη συμμετοχή του με τη νέα του ομάδα. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε παραπάνω από τα τέσσερα λεπτά που έπαιξε για να πετύχει το παρθενικό του τέρμα με την Σανφρέτσε Χιροσίμα.
Στο 90+10' η ομάδα του κέρδισε κόρνερ, οι παίκτες της Σερέζο δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν με επιτυχία την μπάλα κι εκείνη κατέληξε στα πόδια του Μιτσούτα, που βρισκόταν δεξιά και λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Κιμ, ο οποίος βγήκε να τον κλείσει, με τον ποδοσφαιριστή της Χιροσίμα να βλέπει δίπλα του τον αμαρκάριστο Σωτηρίου και να του πασάρει την μπάλα, με τον ίδιο να σκοράρει σχεδόν προ κενής εστία διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 και πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα στο ιαπωνικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Χιροσίμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τους πρώτους Γιοκοχάμα Μαρίνος.
Δείτε το γκολ του Κύπριου διεθνή στο 2:43 του βίντεο:
Μιλώντας στον Super Sport FM ο Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής, αλλά και διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα ο Μάγιερ.
Στο στόχαστρο της Καραμπάχ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «apasport.az», όμως όπως αναφέρεται, όταν οι Αζέροι άκουσαν τις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων», απέσυραν το ενδιαφέρον τους!
Στο μπλοκάκι του Ουρουγουανού προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.