Ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον μίλησε σε ΜΜΕ του εξωτερικού για την πρόκριση της Ομόνοιας και στην κλήρωση με την Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά εδώ:

Για την Κύπρο: «Μου αρέσει, πάντα ήθελα να δουλεύω στον ήλιο, αλλά αυτό είναι ακραίο, πρέπει να προπονούμαστε το βράδυ γιατί είναι τόσο ζέστη».

«Υπέροχα στάδια, τα γήπεδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και βελτιώνεται».

Για την πρόκριση επί της Γάνδης: «Ήταν ένα πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα για τον σύλλογο. Η Γάνδη στον προηγούμενο γύρο ήταν η πιο δύσκολη ομάδα για να κληρωθούμε. Χειριστήκαμε πολύ καλά τα παιχνίδια, παίξαμε πολύ καλά.

«Ήμασταν εξαιρετικοί και εκεί στο Βέλγιο. Είχαν μερικές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά κλείσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι»

«Αυτός (ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου) ήταν ευθύς στο τηλέφωνο, είναι καταπληκτικό εδώ, το βρετανικό ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλο εδώ».

«Πήγαμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ τη Δευτέρα το βράδυ και ο χώρος ήταν γεμάτος με οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ και στη συνέχεια υπάρχουν μερικά μπαρ όπου υπάρχουν οπαδοί της Τότεναμ παντού, όπως και της Τσέλσι.

Θα μπορούσατε να κάνετε sold out πάνω από τρεις φορές το γήπεδο μας, το γήπεδο χωράει περίπου 25.000, έτσι μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό που πρόκειται να φέρει.

«Κάνουν πολύ θόρυβο οι οπαδοί μας, θα έχουν πυροτεχνήματα και όλα τα άλλα, αλλά κυρίως συμπεριφέρονται καλά, οπότε πιστεύω ότι όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι για αυτό».

Ο Λένον αντιμετώπισε τη Γιουνάιτεντ 12 φορές ως παίκτης με τη Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, και έχει μείνει συγκλονισμένος από μια ομάδα που ήταν μία από τις καλύτερες στον κόσμο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Είναι ένα πραγματικό αίνιγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από έξω κοιτάζοντας μέσα, πιστεύεις ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά στα αποδυτήρια και ο Τεν Χαγκ έχει κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές και λειτούργησε εναντίον της Λίβερπουλ.

«Ξέρω ότι έχουν ασκήσει πολλή κριτική και δικαίως, αλλά μπορείτε να δείτε την ποιότητα που έχουν όταν τα βάλουν όλα μαζί.

«Δεν υπάρχει πίεση για εμάς σε αυτή την διοργάνωση, μπορούμε πραγματικά να πάμε και να το απολαύσουμε τώρα, θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία για όλους, ιδιαίτερα για τους παίκτες».

Ο Λένον ρωτήθηκε επίσης για τον σύλλογο που είναι πιο κοντά στην καρδιά του, τη Σέλτικ, η οποία έχει κερδίσει μια γοητευτική ισοπαλία εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στους ομίλους του Champions League .

Ο 51χρονος Βορειοϊρλανδός έπαιξε για τους Χουπς μεταξύ 2000 και 2007, καθώς και κοούτσαρε την ομάδα σε δύο ξεχωριστές περιόδους, και πιστεύει ότι τα παιχνίδια θα είναι δυνατά.

«Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου εκεί έπαιζα εναντίον όλων εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε θα είναι συναρπαστικό».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ