Η Μπαλκάνι λύγισε την Σκούπι και έγινε η πρώτη ομάδα από το Κόσοβο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την Σλάβια να προκρίνεται εις βάρος της Ράκοφ με γκολ στο 122’.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιστορική επιτυχία για την Μπαλκάνι, η οποία λύγισε την Σκούπι με 1-0 και σε συνδυασμό με την νίκη της και στο πρώτο ματς (2-1), έγινε η πρώτη ομάδα από το Κόσοβο που προκρίνεται στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο Europa Conference League!
Την ίδια ώρα, η Σλάβια Πράγας βρήκε γκολ στο 122’ της παράτασης και με το 2-0 εις βάρος της Ράκοφ (σσ. 1-0 η κανονική διάρκεια), πήρε επίσης το εισιτήριο!
Πρόκριση και για την Χάποελ Μπερ Σεβά κόντρα στην Κραϊόβα στα πέναλτι, όπως και για την Παρτίζαν μετά το 3-3 με την Χάμρουν στη Μάλτα (σσ. πρώτο ματς 4-1).
-Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Ρακόβ (Πολωνία) 2-0 (3-2)
-Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ)-Κραϊόβα (Ρουμανία) 1-1 (2-2) 4-3 πέν.
-Μπαλκάνι (Κόσοβο)-Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία) 1-0 (3-1)
-Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα)-Παρτιζάν (Σερβία) 3-3 (4-7)
Νις (Γαλλία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)1-0 (0-1) παράταση…
Άντερλεχτ (Βέλγιο)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 0-1 (1-0) παράταση…
sport-fm.gr
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 21:55
Η Ελσίνκι διέλυσε με 5-0 τη Ρούναβικ στην παράταση και πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, σε ένα ματς όπου είχε 60 τελικές!
17/07 @ 21:24
Ούτε Κύπρο, ούτε Ελλάδα, αλλά... Ρωσία επέλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντανίλ Λεσοβόι.
17/07 @ 10:45
Ρεπορτάζ από τη χώρα αποκαλύπτει την πρόθεση για αύξηση των ξένων παικτών στις ομάδες του πρωταθλήματος της.
17/07 @ 00:06
Στα χέρια του Λαμίν Γιαμάλ περνάει πλέον η ιστορική φανέλα της Μπαρτσελόνα με το νούμερο «10».
16/07 @ 19:57
Σπάνια τιμωρία από την UEFA, τίθεται εκτός Ευρώπης ομάδα από το Μαυροβούνιο για 10 χρόνια, για χειραγώγηση αγώνων, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
16/07 @ 19:10
Ο Ρομάνο Μπενίτο Φλοριάνι Μουσολίνι, δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Κρεμονέζε.
BEST OF THEMASPORTS