Ανδρέας Χρίστου

Με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η Ομόνοια ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Γκεντ (20:00-Primetel 1) στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με οδηγό τη νίκη στο Βέλγιο με 2-0 και με τον κόσμο του τριφυλλιού να δίνει βροντερό παρών(sold out σε Δυτική, Ανατολική και Βόρεια) οι πράσινοι του Λένον έχουν στο μυαλό τους μόνο του... Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς είναι εξασφαλισμένη όμως ο μεγάλος στόχος είναι το πρεστίζ και τα λεφτά του Γιουρόπα.

Η νίκη και η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα δίνουν σαφέστατο προβάδισμα στο τριφύλλι όμως ο Λένον ξέρει πολύ καλά πως η Γκεντ δεν θα παραδοθεί εύκολα. «Προσεγγίζουμε το παιχνίδι λες και έληξε 0-0 ο πρώτος αγώνας στο Βέλγιο», η χαρακτηριστική ατάκα του κόουτς της Ομόνοιας στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο πονοκέφαλος ακού στο όνομα... Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο απεκόμισε τραυματισμό στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών ενώ την Τετάρτη δοκίμασε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα των τερματοφυλάκων. Ο Λένον θα τον περιμένει μέχρι την τελευτία στιγμή αλλιώς ο Ουζόχο θα πάρει θέση κάτω από τα γκολποστ.

Από εκεί και πέρα το πλάνο δεν αναμένεται να αλλάξει, αν και ο Λένον μας ξάφνιασε όλους μια εβδομάδα πριν. Οι Μίλετιτς, Γιούστε και Παναγιώτου θα είναι στην τριάδα της άμυνας αν και ο Λανγκ διεκδικεί θέση βασικού.

Στα άκρα θα είναι οι Μάθιους και Λέζιακς και τριάδα στον άξονα οι Μπασιρού, Χάμπος και Μιξ.

Δίδυμο μπροστά οι Μπρούνο και Κακουλλής, όπως στο Βέλγιο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η άλλη πτυχή της προσωπικότητας του Μπεζούς! -ThemaSports
16/04 @ 08:06

Η άλλη πτυχή της προσωπικότητας του Μπεζούς!

Είναι αυτονόητο ότι αποτελεί πλήγμα για την Ομόνοια, το ότι χάνει τον Ρομάν Μπεζούς για τα τελευταία 4 ή 5 παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν. Συν το ότι ο Ουκρανός άσος, δεν θα πραγματοποιήσει την… κανονική προετοιμασία με την ομάδα το Καλοκαίρι.

Εκτός για έξι μήνες ο Μπέζους!-ThemaSports
15/04 @ 21:44

Εκτός για έξι μήνες ο Μπέζους!

Μεγάλο πλήγμα στην Ομόνοια, αφού μετά από εξετάσεις εκτιμάται ότι ο Ρομάν Μπέζους θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. 

Χάνει Άρη, ΑΕΚ ο Μπεζούς και... βλέπουμε-ThemaSports
15/04 @ 20:06

Χάνει Άρη, ΑΕΚ ο Μπεζούς και... βλέπουμε

Ο Ρομάν Μπεζούς θα απουσιάσει σίγουρα από τα ματς με Άρη στο κύπελλο και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα λόγω του τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Να κλειδώσει... τελικό και Ευρώπη-ThemaSports
15/04 @ 20:45

Να κλειδώσει... τελικό και Ευρώπη

Τα κομπιουτεράκια μπορεί να πήραν... φωτιά όμως ο Γιάννης Αναναστασίου δίνει το στίγμα των προθέσεων μετά από κάθε ματς.

ΑΛΙΟΥΜ / ΞΑΝΑ-ThemaSports
14/04 @ 22:51

ΑΛΙΟΥΜ / ΞΑΝΑ

Ο Σαιντού Αλιούμ είχε καλή παρουσία σε ακόμη ένα παιχνίδι με την φανέλα της Ομόνοιας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ