LIVE: AEΛ - Ανόρθωση 1-2 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)
Η ΑΕΛ υποδέχεται (19:00) την Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε για το... θαύμα με Τζουργκάρντεν όμως έμεινε στα μισά και έτσι θα πορευθούμε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την Πέμπτη (25/8), με τρεις εκπροσώπους στους ομίλους.
Οι τρεις ομάδες μας έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους σε όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ όμως το δέλεαρ της πρόκρισης απέναντι σε Ολυμπιακό Π., Γκεντ και Ντνίπρο με φόντο το Γιουρόπα είναι μεγάλο.
Πρώτα από οικονομικής πλευράς, αφού στο Γιουρόπα τα ποσά είναι μεγαλύτερα αλλά και από βαθμολογικής πλευράς καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να ανεβούμε πάνω από την 21η θέση στο UEFA RANKING.
Ο Απόλλωνας μετά το 1-1 στο ΓΣΠ θέλει να κάνει την υπέρβαση μέσα στον Πειραιά και να ρίξει στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Ελλάδος.
Η ΑΕΚ με την εκτός έδρας νίκη (1-2) στη Σλοβακία και με τη γεμάτη Αρένα ευελπιστεί σε ακόμη μια πρόκριση μετά την Παρτίζαν.
Η Ομόνοια μετά την μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 2-0 στο Βέλγιο περιμένει την Γκεντ στο καμίνι του ΓΣΠ για να κλείσει θέση σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά μετά το 2020.
Υπενθυμίζεται ότι το μπόνους πρόκρισης σε όμιλο του Γιουρόπα είναι €3.630.000 ενώ το Κόνφερενς... πληρώνει €2.940.000.