Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται (Τρίτη, 23/08, 19:00) την Τζουργκάρντεν για την ρεβάνς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ μετά την ήττα με 3-0 στη Σουηδία, με στόχο την μεγάλη υπέρβαση με την στήριξη πέραν των 12 χιλιάδων οπαδών του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την βαριά ήττα στη Σουηδία δεν χωρεί αμφιβολία για τη μεγάλη σημασία που θα έχει η επιθετικότητα του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να μπορέσει να πλησιάσει στο... θαύμα. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη ρεβάνς, με τον Σαρφό να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Κρέσπο πιθανότατα θα πάρει ο Κοσταντίνοφ.

Μαρκίνιος και Μπλουμ διεκδικούν θέση για τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης για τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Εφραίμ ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες.

Ο κόσμος της ομάδας θα στηρίξει μαζικά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που καλούνται να κυνηγήσουν μια τεράστιας σημασίας επιτυχία.

Όσο αφορά το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να επιλέγει δύο ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Μπροστά από τον Μπέλετς αναμένεται ότι θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας οι 
Καρώ, Κοσταντίνοφ, Τσεπάκ, Φεράρι, με τους Ντάλσιο, Σαρφό, Βιγιφάνιες, Ντονγκαλά στην τετράδα της μεσαίας γραμμής, με τον Μαρκίνιος θα διεκδικεί θέση στα άκρα και τους Μπλουμ - Μάριο Ηλία να διεκδικούν τη θέση στην επίθεση δίπλα στον Μάγκλιτσα.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι σήκωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ο ΑΠΟΕΛ στα Κ19 - Τα έξι γκολ και όλες οι φάσεις!-ThemaSports
26/04 @ 14:51

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι σήκωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ο ΑΠΟΕΛ στα Κ19 - Τα έξι γκολ και όλες οι φάσεις!

Τα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-2 στον τελικό Κυπέλλου Κ19 επί της ΕΝΠ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!-ThemaSports
26/04 @ 12:31

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!

Το Orange Shop μετακόμισε στη Λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία και μπαίνει σε νέα εποχή.

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!-ThemaSports
26/04 @ 10:00

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!

Πήγε κι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου χθες στο Δασάκι, για να παρακολουθήσει το παιδί του. Ο 18χρονος (7/9/2005) Ιωάννης Κωνσταντίνου, αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Η Β’ ομάδα των γαλαζοκίτρινων κατέκτησε το κύπελλο χθες βράδυ, κερδίζοντας στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2).

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ