Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Χαϊλής, την επομένη της σπουδαίας εκτός έδρας νίκη της Λαρνακιώτικης ομάδας κόντρα στην Ουκρανική Ντνίπρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολύ σημαντική νίκη για την ΑΕΚ που ήξερε πως θα κινηθεί μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαστε υπερομάδες στο νησί, οπότε μιλάμε για ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα σε ένα αξιόλογο σύνολο. Δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, ήταν δύσκολο να βρουν φόρμα, όμως υπάρχει ταλέντο στην Ντνίπρο. Στο φινάλε κατάφεραν και πλήγωσαν την ομάδα μας, κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν».

Για τη ρεβάνς: «Είναι διαφορετικά τα δεδομένα στην «ΑΕΚ Αρένα». Η ομάδα θα έχει ευκαιρίες για τέρματα απέναντι σε αυτή την άμυνα».

Για τον Ρόκα: «Έγιναν εξαιρετικές κινήσεις. Ο Ρόκα έκανε καλές επιλογές και φαίνεται στο γήπεδο. Θα θέλαμε έξτρα ενίσχυση κυρίως στην άμυνα. Αν και λύνονται όλα με την κατάλληλη προετοιμασία κυρίως στις στημένες φάσεις. Ίσως έχουμε ανάγκη ενίσχυσης στα μπακ για να υπάρξει ανταγωνισμός».

Για τον Πίριτς: «Ο Πίριτς είναι ψηλός και κάνει εξαιρετικές εξόδους. Αλλά και ο Τούμπας προσφέρει αρκετά και βοήθησε όπου τον χρειάστηκε η ομάδα μας».

Για τους τραυματισμούς: «Ίσως είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Φαράζ, εύχομαι να μην υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο παιδί. Η απώλεια του Τόμοβιτς ήταν μεγάλη, και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εμφάνισε μπόλικο εγωισμό στο προηγούμενο παιχνίδι. Τον χρειάζεται η ΑΕΚ και η απώλεια του "πονάει" τον Όλτρα, ο οποίος τα κατάφερε στην πρώτη δοκιμασία με την Ντνίπρο».

Για την πρόκριση στους ομίλους: «Καμιά φορά η σιγουριά ανατρέπει τα δεδομένα, άρα η σοβαρότητα των παικτών και του προπονητή είναι απαραίτητη. Δεν πρέπει απολύτως τίποτα να έχουμε σίγουρο, ας είμαστε υποψιασμένοι για να τελειώσουμε τη δουλειά. Η παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ θα μας προσφέρει διαφορετική αίγλη. Η νοοτροπία μας λείπει και καλό θα ήταν να την "κτίσουμε" μέσα από τα παιχνίδια».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 23:17

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη, στην ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ