Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Σλοβακία, ενόψει του αγώνα με την Ντνίπρο (18/08) για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Για εμάς είναι το τρίτο στη σειρά ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι, με την ιδιαιτερότητα ότι παίζουμε στη Σλοβακία, σε ουδέτερη έδρα. Πάμε για να αντιμετωπίσουμε, πρώτη πράξη, την ομάδα της Ντνίπρο με στόχο να κάνουμε καλή παρουσία και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο Βελιγράδι, για να μπορέσουμε από την στιγμή που φτάσαμε μέχρι εδώ, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στη ρεβάνς του "ΑΕΚ Αρένα", να μπορέσουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας, να φτάσουμε στον στόχο μας.

Στα αγωνιστικά, η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τα δεδομένα που είχαμε πριν από μία εβδομάδα, όταν ταξιδέψαμε στο Βελιγράδι, είναι η επιστροφή του Κύπρου Χριστοφόρου που ήταν απών λόγω ασθενείας. Ο Άνχελ Γκαρσία δεν τα κατάφερε, έμεινε Κύπρο και κατά τ΄ άλλα είναι η ίδια ακριβώς αποστολή».

Για το αν πιστεύει ότι θα παίξει ρόλο το ότι η Ντνίπρο δεν έχει παίξει ακόμα επίσημο παιχνίδι: «Εντάξει, κακά τα ψέματα, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό γενικότερα και αυτό προκύπτει για οποιαδήποτε ομάδα από τη συγκεκριμένη χώρα. Είναι αυτή η σημαντική ιδιαιτερότητα λόγω των καταστάσεων που επικρατούν. Ίσως παίξει κάποιο ρόλο, όμως καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πιστεύουμε στους παίκτες ότι μπορούν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει φύγει το άγχος από την ομάδα μετά την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ: «Είναι τεράστια πρόκληση το Γιουρόπα Λιγκ για εμάς και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο προπονητής έχει απαιτήσεις από τους παίκτες, οι οποίοι σε όλα τα παιχνίδια έδειξαν ότι ήταν ανταγωνιστικοί».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
23/04 @ 14:37

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!

Ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Λέδες, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε (σ.σ. ενοχλήσεις στον προσαγωγό) πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι σοβαρό...

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...-ThemaSports
22/04 @ 12:05

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...

Ενημέρωση από την ΑΕΚ, για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση.

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»-ThemaSports
22/04 @ 10:53

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»-ThemaSports
22/04 @ 10:05

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104 για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας και για τη μάχη που δίνουν οι «κιτρινοπράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ