Πόλυς Χαραλάμπους

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στις εγχώριες διοργανώσεις, δεν έδωσε απλώς το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μερικοί παίχτες που λογίζονταν ως ρεζέρβες από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία, «φώναξαν» στον Νταβίτ Καταλά, πως «είμαστε κι εμείς εδώ». Δεν ήταν μόνο ο Παναγιώτης Αρτυματάς, για τον οποίο… χύθηκε το πιο πολύ μελάνι, από την Παρασκευή το βράδυ. Κι ο Πέτρος Ψύχας, έγραψε ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης, ανεξαρτήτως αν απώλεσε το πέναλτι. Προφανώς έπαιξε κάποιο ρόλο για να μην ευστοχήσει, το ότι είχε απέναντι του τον Φαμπιάνο, έναν κίπερ που τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, «νίκησε» αρκετούς παίχτες που βρέθηκαν απέναντι του από την «άσπρη βούλα». 

Αρκετά καλή απόδοση είχε κι ο Ισραηλινός Ίντο Σαχάρ, στην πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα. Όσοι τον είδαν στην προετοιμασία στην Αυστρία, συμπέραναν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει τα προσόντα να διεκδικεί φανέλα βασικού. 

Στους παίχτες που «κέρδισαν» οι πρωταθλητές προχθές, ήταν κι ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης έκανε λίγα καλά ματς την περασμένη σεζόν, αλλά το ότι τον γνωρίζει ο νέος προπονητής από την θητεία του τα τελευταία χρόνια στο νησί, ενδεχομένως να τον αντιμετωπίσει διαφορετικά από τον Τσόρνιγκερ. 

Οι προαναφερθέντες και μερικοί άλλοι παίχτες, δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο στον καινούργιο κόουτς. Να μην ξεχνάμε, ότι ήταν ξεκάθαρη η ανάγκη για… μεγάλο ρόστερ, από τότε που έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα αγωνιστεί σίγουρα στους ομίλους του Κόνφερενς Ληγκ. 

Στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκαν τα τελευταία δυο αποκτήματα, Χοσέ Ρέθιο και Εζεκιέλ Χέντι. Δεν δηλώθηκαν για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ. Όταν θα γίνουν οι διαδικασίες για εγγραφή του Νιγηριανού, εκτός συγκλονιστικό απρόοπτου, ο παίχτης που θα «κοπεί» θα είναι ο Γιάνγκα. Την Παρασκευή του έδωσε φανέλα βασικού ο Μακρίδης, αλλά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Από τους παίχτες που τέθηκαν εκτός πλάνων, μέχρι στιγμής μόνο με τον Νάγιοκ βρέθηκε η φόρμουλα για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!

Μίχαλ Κρμέντσικ και Βαλεντίν Κοστάκε διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ