Γιάννης Ιωάννου

Η ατυχία κτύπησε ξανά την πόρτα του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά στο κρισιμότερο παιχνίδι του για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (17/08, 19:45) κόντρα στην Τζουγκάρντεν στην «Stockholm Arena» και τα... "κάστανα από τη φωτιά" θα κληθεί να βγάλει ο βοηθός προπονητής, Μάκης Σεργίδης, αφού θα αναλάβει το κοουτσάρισμα της ομάδας, ενώ θα έχει και την ευθύνη των δύο τελευταίων προπονήσεων που θα γίνουν επί Σουηδικού εδάφους.

Εννοείται πως θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Αυγουστή για τον καταρτισμό του αγωνιστικού πλάνου, με τον Μάκη Σεργίδη πάντως να είναι πανέτοιμος για να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή και αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ, εκεί όπου θα είναι παρών ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμα, μία μικρή ελπίδα για να δηλώσει παρών ο Μάγκλιτσα, παρότι έμεινε εκτός λίστας για τα ματς με τους Σουηδούς. Αξιολογείται καθημερινά από προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, με τον ΑΠΟΕΛ θυμίζουμε, να έχει το δικαίωμα να τον δηλώσει αν κριθεί πως ξεπέρασε το πρόβλημα του, παραμονές του πρώτου αγώνα, αφαιρώντας παράλληλα παίκτη από την υφιστάμενη λίστα.

Εκτός παραμένει και ο Κβιλιτάια και μένει να δούμε αν θα πάρει ξανά φανένα βασικού ο Μάριος Ηλία ή αν σκέφτονται κάποιο... τρικ οι Αυγουστή και Σεργίδης για τη "γραμμή κρούσης", ενώ υπάρχει "πονοκέφαλος" για το ποιος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του μαέστρου Κίνγκσλεϊ Σαρφό, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι, επειδή η Σουηδία ανήκει στις χώρες της ζώνης Σένγκεν.

Βασικός στόχος του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι, θα είναι φυσικά το μηδέν παθητικό. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο τακτικό κομμάτι σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κιζιλζάρ, αφού η Τζουγκάρντεν είναι σαφώς πιο δυνατός αντίπαλος και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όπως έδειξε στα δύο ματς με τη Σέπσι, την οποία φιλοδώρησε συνολικά με έξι γκολ!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
24/04 @ 23:16

ΑΠΟΕΛίστικο... τραπέζι - Κίνηση συσπείρωσης λίγες μέρες πριν το αιώνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να βρεθούν πιο κοντά και να φουλάρουν για τον... τίτλο.

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»-ThemaSports
22/04 @ 20:42

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" επί του Άρη...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ