Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχτηκε για ντόπινγκ το 2004 λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης, ο οποίος στην Αθήνα ολοκλήρωσε την καριέρα του με ένα χάλκινο μετάλλιο, είπε:
«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες, αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης. Παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο κι ακούω κυρίες και κύριοι θα σας πούμε σε λίγο, τον ψάχνουν τον Πύρρο τον Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κλπ.
Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει τι γίνεται, που είσαι και της είπα ότι όλα καλά. Είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Εν τω μεταξύ ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα κι ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα.
Μου είπαν ότι δεν δίνουν λόγο στον κόσμο. Μα μιλάτε για μένα τους είπα και δεν είμαι ο κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου».
Πηγή: sdna.gr
«Το σπίτι πριν επιχειρήσεις να το πουλήσεις, πρέπει να το ανακαινίσεις». Μέσες – άκρες είχε κάμει την παραπάνω δήλωση πριν κανένα χρόνο, σε συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Πριν από 4-5 μήνες, ως γνωστό, μπήκαν δυο «συμπαίχτες» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/10 @ 15:18
Τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, γνωστοποίησε την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.
09/10 @ 15:06
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025, τα όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κουγιάβι Πομόρζε (Τόρουν) τής Πολωνίας, από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2026.
09/10 @ 12:51
Η ανακοίνωση.
08/10 @ 23:56
Η Βελγίδα πρωταθλήτρια του στίβου, Χάνε Μάουντενς, προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με περιστατικά λεκτικής, ψυχολογικής, αλλά και σωματικής βίας που βίωσε από τον πρώην προπονητή της και στιγμάτισαν την καριέρα της.
08/10 @ 11:49
Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας επιστρέφει στις 16 Νοεμβρίου 2025. Η πόλη της Λάρνακας ετοιμάζεται να ζήσει για ακόμη μια χρονιά τη μεγάλη της αθλητική γιορτή, τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2025.
28/09 @ 11:45
Τι δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας.
BEST OF THEMASPORTS