Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας...

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μ. Χριστάκη Φώκκη. Ο εκλιπών ως ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Σωματείο μας, διετέλεσε μέρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, σε μια εποχή όπου η «φανέλα» είχε ιδιαίτερη σημασία. Όντας μέρος ο ίδιος, μιας καθόλα ποδοσφαιρικής οικογένειας, εφόσον τα αδέλφια του Πασχάλης, Αντρέας (και οι δυο διάπρεψαν με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας) και Γιαννάκης Φώκκης, (όλοι αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Συλλόγου μας), δεν μπορούσε να μην αναδείξει και ο ίδιος το ιδιαίτερο αυτό χάρισμα της οικογένειας. Σταθερό και ενεργό μέλος του Σωματείου μας, μύησε και τα παιδιά του στην φιλοσοφία του Μορφωτικού Συλλόγου της Δερύνειας. Ο γιός του Αντρέας, μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και για αρκετά χρόνια χοροδιδάσκαλος του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου, ο Δημήτρης και η Λένια, μέλη των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών μας τμημάτων.
Στα τελευταία χρόνια της ζωής του υπήρξε τακτικότατος θαμώνας του οικήματος του Σωματείου και ενδιαφερόταν για τις δραστηριότητες του Σωματείου. Δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Πάντα χαμογελαστός με μια καλή κουβέντα και ένα πείραγμα για όλους.
Έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης ανάμεσα στην οικογένεια της Αναγέννησης.
Στο καλό φίλε Χριστάκη.
Το Δ.Σ. σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του εκλιπόντος προς το Σύλλογό μας, αποφάσισε όπως παραστεί στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι. Το οίκημα του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της κηδείας.
Η κηδεία θα γίνει αύριο, 13 Αυγούστου 2022 και ώρα 4:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Δερύνειας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό ναό Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητηρίο Δερύνειας. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 4 μ.μ. και λόγω των μέτρων κατά του κορονοιού, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν εισφορά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 12/08/2022
Υ.Γ.: στη φωτογραφία ο μ. Χριστάκης, πρώτος από αριστερά».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση της Εκλογικής Συνέλευσης της 03ης Μαΐου-ThemaSports
25/04 @ 08:45

Ανακοίνωση της Εκλογικής Συνέλευσης της 03ης Μαΐου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας...

Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για φιλικό αγώνα-ThemaSports
01/03 @ 12:15

Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για φιλικό αγώνα

Ανάρτηση από την Αναγέννηση Δερύνειας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την απόκτηση Ποντικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
06/02 @ 12:52

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την απόκτηση Ποντικού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση μεταγραφής εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ