Οι δηλώσεις του προπονητή της Κιζιλζάρ Αλί Αλίεφ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ευχαριστώ πολύ και πάλι τους οπαδούς μας. Τα παιδιά ένιωσαν την πίεση για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι οι Κύπριοι, μετά από ένα μακρινό ταξίδι και γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα θα επηρεαστούν. Μιλήσαμε με τους παίκτες μας στην προπόνηση ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Δυστυχώς, η πρώτη φάση κατέληξε το δοκάρι, ενώ η δεύτερη ήταν προς το τέλος. Ξεκάθαρο ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ισχυρή ομάδα κλάσης. Τους περιορίσαμε στην επίθεση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά. Είμαι περήφανος για αυτούς».
 
Αν τον ξάφνιασε ο ΑΠΟΕΛ: «Αν αναλύσεις ξεκάθαρα την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, μπορείς να καταλάβεις ότι παίζει σύμφωνα με το σχήμα 4-2-3-1 και χρησιμοποιεί κάθετες πάσες ανάμεσα στις γραμμές. Εάν η αντίπαλη ομάδα μπλοκάρει αυτές τις πάσες, πέφτουν στα πλάγια και απλώς σεντράρουν στην περιοχή. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μας εξέπληξε, ψύχραιμα οι παίκτες μας είχαν τις… απαντήσεις. Ίσως λίγο νωρίτερα θα έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά. Όμως, καταλαβαίνετε, όταν το σκορ είναι 0-0, τότε αν δεχόμασταν γκολ θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα».
 
Αν του άρεσε η διαιτησία: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να συζητήσω το θέμα της διαιτησίας. Ακόμα και οι ποδοσφαιρόφιλοι είδαν ότι ο διαιτητής έχασε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αντιδρούσε σε κάθε κραυγή και θόρυβο, κάποιες αποφάσεις του ήταν ακατανόητες. Ακόμη και οι ρεφ μας από το Καζακστάν παίρνουν δικαιότερες αποφάσεις!».
 
Μετά τη φάση με το δοκάρι, οι αντίπαλοι παίκτες άρχισαν να εκλιπαρούν για φάουλ και έπαιξαν με το… χρονόμετρο. Φοβηθηκαν; «Η κούραση εμφανίζεται κάπου μετά από 70 λεπτά. Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει να κουράζεται. Μετά το δοκάρι, τα παιδιά αρχίζουν να αισθάνονται ότι ο αντίπαλος χάνει πραγματικά έδαφος και αρχίσαμε να βάζουμε πίεση και άρχισαν να χρησιμοποιούν ποδοσφαιρικά... κόλπα. Μάλλον θα κάναμε το ίδιο αν είχαμε τέτοιο πλεονέκτημα τα τελευταία 10 λεπτά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»-ThemaSports
22/04 @ 20:42

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" επί του Άρη...

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!-ThemaSports
22/04 @ 21:44

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, με μόνο μελανό σημείο το χαμένο πέναλτι. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!-ThemaSports
22/04 @ 12:55

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!

O Μαρκίνιος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Άρη και θα χρειαστεί να χάσει ένα παιχνίδι.

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop... -ThemaSports
22/04 @ 13:21

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop...

To ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι το Orange Shop μετακομίζει σε νέα τοποθεσία.

ΑΠΟΕΛ: Τώρα που καίει το σίδερο...-ThemaSports
22/04 @ 12:30

ΑΠΟΕΛ: Τώρα που καίει το σίδερο...

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ότι έπρεπε με τον Άρη κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ