Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε απόψε στο Βελιγράδι, ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού (11/08, 22:00) επαναληπτικού με αντίπαλο την Παρτίζαν, για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν αρκετούς οπαδούς που στηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Πρέπει να ξεχάσουμε την ατμόσφαιρα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, αλλά η ισοπαλία είναι καλή για εμάς. Αν η Παρτιζάν έχει την μπάλα, θα υποφέρουμε. Αν έχουμε εμείς την μπάλα, θα έχουμε τις ευκαιρίες. Ο Άνχελ και ο Κύπρος είναι εκτός. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας. Έχουμε πολλές επιλογές, ο Εγγλέζου, ο Χένρι, ο Κάσας. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου».

Για το τι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι, όχι μόνο στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να μην σκοράρουν πριν από εμάς».

Για το πόσο σημαντικό είναι που θα κοουτσάρει σε ένα ιστορικό γήπεδο: «Δεν είναι σημαντικό μόνο για μένα. Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Αρένα».

Για το αν είναι σημαντικό που η ομάδα έχει παίκτες προσωπικότητες: «Ναι, είναι σημαντικό αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Το να είμαστε ομάδα, θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό».

Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Το σύστημα δεν νομίζω να αλλάξει πολύ. Δεν είναι πολύ σημαντικό το σύστημα για μένα. Μπορεί να κάνω κάποιες αλλαγές αύριο, όχι μόνο μία. Εγώ πάντοτε σκέφτομαι ότι οι αλλαγές είναι καλές για την ομάδα. Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα για την ΑΕΚ, το ότι η Παρτίζαν περνάει αγωνιστική κρίση: «Δεν νομίζω. Θα έχουμε πλεονέκτημα αν παίξουμε καλά. Αν σκοράρουν πρώτοι, θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί και τα μόλις 5000 εισιτήρια που προπώλησαν οι Σέρβοι: «Είτε έρθουν 1000 είτε 5000, έρχονται για να βοηθήσουν. Από τη δική μας πλευρά, οι οπαδοί μας που θα έρθουν θα μας βοηθήσουν. Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ Λάρνακας: 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας-ThemaSports
19/04 @ 15:00

ΑΕΚ Λάρνακας: 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας

Το 1994 έγινε μια συνένωση ψυχών και αισθημάτων των ανθρώπων

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ