Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμάνου (γεννημένος στη Γερμανία) αμυντικού, Μάρκο Έχμαν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση της ΕΝΠ:
Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Marco Ehmann.
O Μarco κατάγεται από την Ρουμανία, είναι 22 ετών και αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της Dinamo București!
Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων με την μορφή δανεισμού στις ομάδες Farul Constanta και CSM Resita.
Την περσινή περίοδο επέστρεψε στην ομάδα της Dinamo Bucuresti με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές!
Ευχόμαστε στον Marco, Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο με την ομάδα μας!
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π

Χωρίς ποδόσφαιρο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 14:55
Ανακοίνωση από την ΕΝΠ για τη χθεσινή (03/07) εκδήλωση προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μιχάλη Κωνσταντίνου.
04/07 @ 09:18
Ο μπουφετζιής του Συλλόγου της ΕΝΠ, Νίκος Κάννας, αποθέωσε χθες τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, μετά την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Κύπριου παλαίμαχου επιθετικού.
03/07 @ 21:05
Η ΕΝΠ τίμησε το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου του 2025, τον κορυφαίο Παραλιμνίτη ποδοσφαιριστή και ένα εκ των κορυφαίων του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα φορώντας τις φανέλες των Ηρακλή, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ενώ στην Κύπρο αγωνίστηκε σε ΕΝΠ, Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΛ.
01/07 @ 22:01
H ΕΝΠ συμφώνησε σε όλα με τον Σπύρο Ρισβάνη και έτσι ο Ελλαδίτης επιστρέφει στην Κύπρο.
30/06 @ 13:35
Ο Γιώργος Παπέττας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104 με τη Μαρίνα Αργυρού και τον Μάκη Νικολάου.
30/06 @ 09:47
Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου προχωράει στην απόκτηση του Σερζ Ταμπέκου
BEST OF THEMASPORTS