Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον Super Sport FM για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το φιλικό με την Σπαρτάκ Πλέβεν: «Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία. Το πιο σημαντικό είναι τι βλέπει ο προπονητής και ποια συμπεράσματα βγάζει. Παίρνουν λεπτά συμμετοχής οι παίκτες για να είναι έτοιμοι. Παρουσίασε καλή εικόνα η ΑΕΛ, μόνο κάποια παιδιά δεν έπαιξαν, μοιράζει τον χρόνο ο κ. Σίλας. Είμαστε ικανοποιημένοι γενικά και η κούραση είναι σε πρώτο πλάνο από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις».

Για τα μεταγραφικά, τον κόσμο και τα εισιτήρια διαρκείας: «Είναι θέματα που αφορούν τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Η ομάδα μας είναι γεμάτη, αλλά μπορεί να γίνουν άλλες μία ή δύο κινήσεις. Ο προπονητής προετοιμάζει την ομάδα με αυτούς που έχει στη διάθεσή του ενόψει της πρεμιέρας του ρόστερ. Έχουμε κάνει ένδεκα μεταγραφές, είναι καινούργια η ομάδα, πάρα πολλές οι αλλαγές, νέος τρόπος παιχνιδιού, περιμένουμε να μπούμε και στο νέο μας γήπεδο. Μυρίζει έντονη παρουσία από τον κόσμο και θα είναι μεγάλη η ώθηση που θα μας δώσουν και είμαστε ικανοποιημένοι. Κάποια στιγμή θα εκδώσουμε ανακοίνωση για τον αριθμό της προπώλησης των εισιτηρίων. Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας και γεμάτο γήπεδο.

«Δεν θα είναι ο δωδέκατος αλλά ο πρώτος μας παίκτης ο κόσμος και θα είναι η σπουδαιότερή μας μεταγραφή και δεν θα κουραστώ να το λέω. Είναι αλήθεια… Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που επηρεάστηκε περισσότερο από όλες από την απουσία του κόσμου, αποδεδειγμένο και με αριθμούς», συμπλήρωσε και συνέχισε επίσης όσον αφορά στην ανυπομονησία του κόσμου:

«Η ομάδα θεωρούμε πως είναι γεμάτη, αντιλαμβάνομαι την αγωνία του κόσμου. Λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν θέλω να λέω κάτι που ίσως δεν αποδειχθεί πραγματικότητα. Ο προπονητής τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, ξέρει πως και σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει κάθε ποδοσφαιριστής. Αυτό που έχει σημασία είναι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμη η ομάδα και πιστεύω θα είναι. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής το έχει και κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε»

Για τους δύο Γκανέζους, Οσμάν και Αβουκού: «Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που ενδιαφερθήκαμε για κατάλογο β’. Μέχρι στιγμής δεν προχωρήσαμε σε απόκτησή τους. Όχι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες αλλά μιλώ γενικά. Μόλις εντοπιστούν καλές περιπτώσεις παικτών για κατάλογο β’ θα προχωρήσουμε».

Για το επόμενο φιλικό: «Την επόμενη Τετάρτη 17 Αυγούστου με βουλγαρική ομάδα Α’ Κατηγορίας, τη Σεπτέμβρι Σόφιας. Δύο φιλικά προγραμματίστηκαν εδώ στη Βουλγαρία. Θα προγραμματιστεί ακόμη ένα στην Κύπρο για πρόβα τζενεράλε».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό-ThemaSports
15/04 @ 16:27

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χριστόφορος Φραντζής επισκέφθηκε το Κέντρο Παρέμβασης Ενηλίκων Λεμεσού προσφέροντας χαρά σε άτομα με Αυτισμό.

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!-ThemaSports
15/04 @ 08:27

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!

Η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας που έγινε χθες βράδυ στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» και έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια «ανομβρίας».

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!  -ThemaSports
14/04 @ 23:10

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!

Πάλεψε, τα έδωσε όλα, όμως η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας, που έγινε στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

ΑΕΛ: «Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια»-ThemaSports
14/04 @ 17:04

ΑΕΛ: «Η παρουσία μας στον αγώνα δεν αποτελεί μόνον μια αθλητική προσπάθεια»

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την συμμετοχή ποδοσφαιριστών και μέλη του προσωπικού της ομάδας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Οι Κύπρος Νεοφύτου και Λουίτζι Ντε Λούκας, συνόδευσαν άτομα σε τροχοκάθησμα από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ.

Κόντρα στην Πρίστινα για το ΤΡΟΠΑΙΟ της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ στο ΚΑΥΤΟ «Σολομωνίδης»!-ThemaSports
14/04 @ 09:44

Κόντρα στην Πρίστινα για το ΤΡΟΠΑΙΟ της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ στο ΚΑΥΤΟ «Σολομωνίδης»!

Ιστορία γράφει η Payabl. EKA ΑΕΛ στην επιστροφή της στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στη Βαλκανική Λίγκα, με την ομάδα της Λεμεσού να διεκδικεί το βράδυ της Κυριακής (14/04) τον τίτλο απέναντι στην Πρίστινα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ