ΠΑΦΟΣ: Στα αριστερά των πρωταθλητών... όλα δείχνουν Λάνγκα
O Μπρούνο Λάνγκα, είναι προχωρημένες επαφές με την Πάφο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το φιλικό με την Σπαρτάκ Πλέβεν: «Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία. Το πιο σημαντικό είναι τι βλέπει ο προπονητής και ποια συμπεράσματα βγάζει. Παίρνουν λεπτά συμμετοχής οι παίκτες για να είναι έτοιμοι. Παρουσίασε καλή εικόνα η ΑΕΛ, μόνο κάποια παιδιά δεν έπαιξαν, μοιράζει τον χρόνο ο κ. Σίλας. Είμαστε ικανοποιημένοι γενικά και η κούραση είναι σε πρώτο πλάνο από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις».
Για τα μεταγραφικά, τον κόσμο και τα εισιτήρια διαρκείας: «Είναι θέματα που αφορούν τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Η ομάδα μας είναι γεμάτη, αλλά μπορεί να γίνουν άλλες μία ή δύο κινήσεις. Ο προπονητής προετοιμάζει την ομάδα με αυτούς που έχει στη διάθεσή του ενόψει της πρεμιέρας του ρόστερ. Έχουμε κάνει ένδεκα μεταγραφές, είναι καινούργια η ομάδα, πάρα πολλές οι αλλαγές, νέος τρόπος παιχνιδιού, περιμένουμε να μπούμε και στο νέο μας γήπεδο. Μυρίζει έντονη παρουσία από τον κόσμο και θα είναι μεγάλη η ώθηση που θα μας δώσουν και είμαστε ικανοποιημένοι. Κάποια στιγμή θα εκδώσουμε ανακοίνωση για τον αριθμό της προπώλησης των εισιτηρίων. Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας και γεμάτο γήπεδο.
«Δεν θα είναι ο δωδέκατος αλλά ο πρώτος μας παίκτης ο κόσμος και θα είναι η σπουδαιότερή μας μεταγραφή και δεν θα κουραστώ να το λέω. Είναι αλήθεια… Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που επηρεάστηκε περισσότερο από όλες από την απουσία του κόσμου, αποδεδειγμένο και με αριθμούς», συμπλήρωσε και συνέχισε επίσης όσον αφορά στην ανυπομονησία του κόσμου:
«Η ομάδα θεωρούμε πως είναι γεμάτη, αντιλαμβάνομαι την αγωνία του κόσμου. Λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν θέλω να λέω κάτι που ίσως δεν αποδειχθεί πραγματικότητα. Ο προπονητής τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, ξέρει πως και σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει κάθε ποδοσφαιριστής. Αυτό που έχει σημασία είναι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμη η ομάδα και πιστεύω θα είναι. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής το έχει και κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε»
Για τους δύο Γκανέζους, Οσμάν και Αβουκού: «Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που ενδιαφερθήκαμε για κατάλογο β’. Μέχρι στιγμής δεν προχωρήσαμε σε απόκτησή τους. Όχι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες αλλά μιλώ γενικά. Μόλις εντοπιστούν καλές περιπτώσεις παικτών για κατάλογο β’ θα προχωρήσουμε».
Για το επόμενο φιλικό: «Την επόμενη Τετάρτη 17 Αυγούστου με βουλγαρική ομάδα Α’ Κατηγορίας, τη Σεπτέμβρι Σόφιας. Δύο φιλικά προγραμματίστηκαν εδώ στη Βουλγαρία. Θα προγραμματιστεί ακόμη ένα στην Κύπρο για πρόβα τζενεράλε».