Πανέτοιμος για να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (11/08, 16:30) αντιμετωπίζει στο Καζακστάν την Κιζιλζάρ, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Γ΄ προκριματικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πρώτο που έγινε στο ΓΣΠ, η Κυπριακή ομάδα επικράτησε με το στενό 1-0, σκορ που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στην αυριανή ρεβάνς, όμως ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ξεκάθαρα πως είναι καλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, για να μη βάλει την υπόθεση πρόκριση σε περιπέτειες...

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση που διεξήχθη στο "Αστάνα Αρένα", με τον Σωφρόνη Αυγούστη να υπολογίζει στα πλάνα του τον Νταουσβίλι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τη δεύτερη νίκη επί τους Καζάκους, η οποία θα φέρει την ομάδα του ένα βήμα μακριά από την υλοποίηση του πρώτου μεγάλου στόχου της νέας σεζόν, που είναι η πρόκριση στους ομίλους.

Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε έμφαση στις τελευταίες προπονήσεις στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και στην τακτική, περιμένοντας περαιτέρω βελτίωση από την ομάδα του, ενώ ζήτησε από τους παίκτες να είναι πολύ προσεκτικοί στα "στημένα" και στις αντεπιθέσεις, αφού η Κιζιλζάρ δεν αναμένεται να αλλάξει ιδιαίτερα τον τρόπο παιχνιδιού της σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπου αμυνόταν μαζικά και προσπαθούσε να κτυπήσει στην κόντρα ή από κάποια στατική φάση.

Όμως επειδή πλέον οι Καζάκοι χρειάζονται οπωσδήποτε να σκοράρουν, λογικά θα πάρουν και κάποια ρίσκα στην επίθεση, με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ πάντως να έχει προετοιμάσει την ομάδα του για κάθε ενδεχόμενο.

Σε σχέση με το πρώτο ματς, δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Ενδεχομένως να γίνουν 1-2 αλλαγές...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ