Με δυο αλλαγές η αποστολή της Εθνικής

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Νορβηγίας το Σάββατο 06 Αυγούστου 2022 στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»,  στο δεύτερο αγώνα της στον Ε Προκριματικό Όμιλο του Eurovolley 2023 η Eθνική Ανδρών αντιμετωπίζει την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στις 20:30 στο Αθλητικό Κέντρο «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» στη Γλυφάδα την Εθνική Ελλάδας σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί την Τρίτη 09 Αυγούστου στις 08:00 το πρωί για Αθήνα και το βράδυ θα προπονηθεί στη σάλα που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με πρωϊνή προπόνηση την Τετάρτη. Τα πλάνα του κόουτς Νίκου Ζαλμά θα αρχίσουν να διαμορφώνονται τη Δευτέρα με προπόνηση στο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Σε σχέση με τους αγώνες απέναντι σε Κροατία και Νορβηγία θα υπάρχουν  δυο αλλαγές αφού στις θέσεις των κεντρικών ο Κωνσταντίνος Ιακώβου θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Χριστοφόρου και στη θέση των λίμπερο ο Λευτέρης Ιωάννου θα πάρει τη θέση του Κανάρη Πάπα.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Άγγελος Αλεξίου, Αντώνης Μαυρομμάτης (Ομόνοια),Σωτήρης Σιαπάνης, Μάριος Νικολάου, Γεώργιος Χρυσοστόμου, Λευτέρης Ιωάννου  (Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Αντωνίου (Παφιακός), Κωνσταντίνος Σκορδής, Μάριος Στρουγκάρεβιτς (ΑΠΟΕΛ), Οδυσσέας Σαββίδης,  Δημήτρης Καρκίδης, Kωνσταντίνος Ιακώβου (Ε.Ν.Π.), Κανάρης Μιχαήλ (Φοίνικας Πύλας), Στέφανος Χαριδήμου (Εθνικός Λατσιών).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μαζί με τους βοηθούς του είδαν την Ελλάδα να διαλύει την Κροατία με 3-0 σετ την Κυριακή στη Γλυφάδα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας ο κ. Ζαλμάς ανέφερε ότι η Εθνική Ελλάδας τον εντυπωσίασε λέγοντας ότι «θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πάμε στην Αθήνα για να αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό».

Ερωτηθείς εάν αναμένει κάτι διαφορετικό από την ελληνική ομάδα ο κ. Ζαλμάς είπε ότι «ίσως γίνουν αλλαγές στην 14αδα ενόψει των επόμενων αγώνων και θα πάμε προετοιμασμένοι».

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Slobodan Kivacevic από το Μαυροβούνιο και Konalsi Gjoka από την Αλβανία.

Στον άλλο αγώνα του Ε Ομίλου η Κροατία αντιμετωπίζει στο Osijek τη Νορβηγία στις 20:00 ώρα Κύπρου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ

  1. Ελλάδα (2-0) 06-02 05
  2. Κροατία (1-1) 03-03 03
  3. Κύπρος (1-1) 03-03 03
  4. Νορβηγία (0-2) 02-06 01

Πηγή: www.volleyball.org.cy

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ