Επίσημη ενημέρωση από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου...

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/8 στο Αθλητικό Κέντρο ΕΝΠ, η παρουσίαση των Ποδοσφαιρικών τμημάτων της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα!

Μεγάλη η χαρά όλων των παρευρισκόμενων αφού τέτοιου είδους εκδηλώσεις αποτελούν το προμήνυμα για την στήριξη αυτής της νέας μεγάλης προσπάθειας που θα καταβάλουμε!

Η χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων όπου παρακολούθησαν από κοντά όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής περιόδου!

Αρχή κάναμε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Κυριάκου Τίκκη και του προέδρου του Σωματείου ΕΝΠ κ.Γιώργου Καρά όπου και οι 2 έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας, ενότητας αλλά και νέων στόχων όπου η ομάδα μας βρίσκεται 1ων πυλών για την υλοποίηση τους. Στόχοι οι οποίοι μας κάνουν όλους περήφανους και αισιόδοξους για καλύτερες μέρες!

Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Πάτερ Ηράκλη!

Προχωρήσαμε με την παρουσίαση όλων των τμημάτων της ακαδημίας της ομάδας μας. Το πιο ζεστό χειροκρότημα ηχούσε από το πλήθος κόσμου που μαζευτήκαν σε αυτή την μαγική βραδιά!!!

Για τα δικά μας παιδιά, τα βλαστάρια της ΕΝΩΣΙΣ. Το μέλλον της ομάδας μας!!!

Τέλος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Α ομάδας!! Ήταν η στιγμή ακριβώς που όλοι περιμέναμε!! Η στιγμή όπου οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας βρίσκονταν ακριβώς μπροστά μας!!

Λίγα λόγια από τον προπονητή της ομάδας μας όπου και αυτός με την σειρά του έδωσε μηνύματα ενότητας και απεύθυνε έκκληση για την στήριξη αυτής της μεγάλης προσπάθειας!!

Η παρουσία των φίλων της ομάδας μας ήταν συγκινητική. Η στήριξη σας αποτελεί το μεγάλο κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε τις μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στα επίπεδα που ονειρευόμαστε!

ΑΝΗΚΩ...
ΣΤΗΡΙΖΩ...
ΔΙΕΚΔΙΚΩ!!!».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίζει η καρέκλα του Κανέδα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ-ThemaSports
15/04 @ 15:18

Τρίζει η καρέκλα του Κανέδα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ

Η εντός έδρας ήττα της ΕΝΠ από τον Διγενή Ύψωνα το περασμένο Σάββατο (13/04) με 1-2 για τη 12η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' ομίλου στη Β' κατηγορία, προκάλεσε απογοήτευση αλλά και έντονο προβληματισμό στους «βυσσινί».

Οι παίκτες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ένωση! (BINTEO)-ThemaSports
20/02 @ 14:18

Οι παίκτες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ένωση! (BINTEO)

Τα 88α γενέθλιά της έχει η Ένωση σήμερα και οι παίκτες της ομάδας, ευχήθηκαν χρόνια πολλά. .

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ για τον τερματισμό της συμφωνίας της με τον... επενδυτή Πάνο Φασουλιώτη-ThemaSports
05/02 @ 12:24

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ για τον τερματισμό της συμφωνίας της με τον... επενδυτή Πάνο Φασουλιώτη

Με ανακοίνωση της η ΕΝΠ, ενημερώνει ότι η συμφωνία με τον Παναγιώτη Φασουλιώτη που είχε ρόλο επενδυτή στους «βυσσινί», τερματίστηκε μονομερώς από τις 10 Ιανουαρίου.

«Έδεσε» το κανόνι της… μέχρι το 2027!-ThemaSports
01/02 @ 17:10

«Έδεσε» το κανόνι της… μέχρι το 2027!

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Χαραλάμπους, μέχρι το 2027!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ