MENU

Themasports.com

ΙΩΑΚΕΙΜ: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά, ο σίγουρος τρόπος για να πετύχουμε» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ Μιχάλη Ιωακείμ στη σελίδα της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

𝚻𝛐 𝛍έ𝛌𝛐ς 𝛕𝛐𝛖 𝚫.𝚺 𝛕𝛐𝛖 𝚨𝚺𝚰𝚲 𝚲𝚼𝚺𝚮𝚺 𝛋𝛂𝛊 𝛍έ𝛌𝛐ς 𝛕𝛈ς 𝛆𝛗𝛐𝛒ί𝛂ς 𝛕𝛐𝛖 𝛑𝛐𝛅𝛐𝛔𝛗𝛂𝛊𝛒𝛊𝛋𝛐ύ 𝛕𝛍ή𝛍𝛂𝛕𝛐ς 𝚳𝛊𝛘ά𝛌𝛈ς 𝚰𝛚𝛂𝛋𝛆ί𝛍 𝛍ί𝛌𝛈𝛔𝛆 𝛔𝛕𝛈 𝛔𝛆𝛌ί𝛅𝛂 𝛕𝛈ς 𝛐𝛍ά𝛅𝛂ς 𝛍𝛂ς:

➥ Για την εμπλοκή του στα διοικητικά του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ: «Κατάγομαι από την Λύση από την πλευρά και της μητέρας και του πατέρα μου και υποστηρίζουμε την ομάδα. Με προσέγγισαν πριν ένα χρόνο άνθρωποι της διοίκησης για να ενταχθώ στο διοικητικό συμβούλιο και να ενισχύσω την προσπάθεια που γίνεται από όλους, καθώς ένας από τους στόχους είναι η συμμετοχή περισσότερων νεαρών στα δρώμενα του ΑΣΙΛ. Αποδέχθηκα να συμμετάσχω καθώς είδα από την αρχή ότι πρόκειται για μια προσπάθεια με ξεκάθαρες προθέσεις και αντιλήψεις που με εκφράζουν.

Γίνεται συλλογική προσπάθεια και το κάθε μέλος βοηθά αναλόγως των αναγκών που προκύπτουν.

🗣️Η παρουσία νεαρών στο διοικητικό συμβούλιο ήταν και είναι κάτι που επιδιώκουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που βρίσκονται στο Δ.Σ, για να προστεθούν νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες και όρεξη. Είναι με μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην διοίκηση του ΑΣΙΛ.

Στην ομάδα βρήκα φιλικό, οικογενειακό κλίμα, στόχος και σκοπός όλων είναι η πρόοδος του σωματείου. Με την πάροδο του χρόνου αντιλαμβάνομαι καλύτερα την κατάσταση που επικρατεί και οι νεαροί που είμαστε στο Δ.Σ με τη σειρά μας συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας».

➢ Για την νέα σεζόν: «Ο σίγουρος τρόπος για να πετύχουμε είναι η σκληρή δουλειά. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Η ομάδα είναι καλή με βάση το ρόστερ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι για την β’ κατηγορία και πιο πάνω. Επιλέγηκε ένας έμπειρος προπονητής που στελέχωσε με πολύ καλές μονάδες το έμψυχο δυναμικό. Δεν είναι τυχαία η πορεία του, πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα β' κατηγορίας και ήρθε στον ΑΣΙΛ έχοντας και μακροπρόθεσμους στόχους καθώς υπάρχει πλάνο με ορίζοντα τριετίας

Σίγουρα πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα, όμως ο στόχος είναι η άνοδος και είναι κάτι που δεν μπορούμε να κρύψουμε.

Όσο αφορά τους στόχους γενικά στον ΑΣΙΛ, πέραν των αγωνιστικών στόχων υπάρχουν και οι καθημερινοί. Δηλαδή να υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς, ως διοίκηση να είμαστε δίπλα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, να λύνονται διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν κτλ».

⤵️Για την ακαδημία και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας: «Η ακαδημία του ΑΣΙΛ έχει εδώ και πολλά χρόνια μεγαλώσει σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνά κατά πολύ μιας ομάδας που δεν αγωνίζεται στην α' κατηγορία.

Αυτό είναι προϊόν της δουλειάς που γίνεται. Από εκεί και πέρα στο πλάνο υπάρχει η πρόθεση και ο μεγάλος στόχος τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί ο αριθμός ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα.

Δεν αιθεροβατούμε καθώς έχουμε δει πολλές ομάδες να το επιχειρούν και το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που γεννούν οι προσδοκίες. Με σοβαρή και μεθοδική δουλειά σίγουρα μπορούν να γίνουν βήματα προόδου στην ακαδημία, ούτως ώστε να αυξηθούν και οι πιθανότητες να δούμε παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΑΣΙΛ στην πρώτη ομάδα.

Οι ακαδημίες είναι ένα «εργαλείο» για το μέλλον του ΑΣΙΛ. Μέσω των ακαδημιών ο ΑΣΙΛ μπορεί να μεγαλώσει την βάση των φιλάθλων του και αυτό θα μπορεί να γίνει πιο εύκολα αν η πρώτη ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της. Οι Λυσιώτες μπορεί να είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Κύπρο όμως επιδιώκουν να μαθαίνουν τα νέα του ΑΣΙΛ, το γνωρίζετε και από τα μηνύματα που στέλνουν φίλοι της ομάδας και από το εξωτερικό για να μάθουν για την πορεία της ομάδας.

Με το να δούμε ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας στην πρώτη ομάδα θα δημιουργηθεί ένα καλό όνομα γύρω από τον ΑΣΙΛ. Ο κόσμος θέλει να βλέπει Λυσιώτες και γενικότερα παιδιά που μεγαλώνουν στις ακαδημίες μας να συμμετέχουν με την πρώτη ομάδα και να αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ. Με αυτό τον τρόπο θα έρθουν κοντά στην ομάδα και θα αυξηθεί ο αριθμός των υποστηρικτών στο γήπεδο». 🟡⚫️  

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

0

0

ΑΕΚ

0

0

ΑΠΟΕΛ

0

0

ΑΡΗΣ

0

0

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

0

0

ΠΑΦΟΣ

0

0

ΟΜΟΝΟΙΑ

0

0

ΑΕΛ

0

0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

0

0

ΔΟΞΑ

0

0

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

0

0

ΕΝΠ

0

0

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

0

0

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

0

0

TAGS

X