Το ΓΣΠ θα είναι ντυμένο στα πορτοκαλί και ο ΑΠΟΕΛ περιμένει την Κιζιλζάρ (19:00-Cablenet) στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου για να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς τους ομίλους του Κόνφερενς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το εμπόδιο της Μπότεφ στο Β' προκριματικό γύρο ήταν το πρώτο βήμα και ο Σωφρόνης ξέρει πολύ καλά πως σε τέτοια παιχνίδια δεν επιτρέπονται λάθη.

Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης πριν μια εβδομάδα και θέλουν να ανεβάσουν κι άλλες στροφές για να πετύχουν τον ευρωπαϊκό στόχο τους.

Οι Καζάκοι μπορεί να μην είναι όνομα που φοβίζει όμως έχοντας αποκλείσει την Όσιγιεκ έρχονται με φόρα και χρειάζεται προσοχή.

Στις εξέδρες του ΓΣΠ θα βρίσκονται περίπου 13 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες και το ΓΣΠ θα είναι καζάνι και πάλι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνης δεν αναμένεται να αλλάξει το πλάνο του αλλά ούτε και πολλά πρόσωπα. Μοναδικό ερωτηματικό η θέση στο αριστερό φτερό με τους Εφραίμ και Θεοδώρου να τη διεκδικούν.

Από εκεί και πέρα ο Μπέλετς θα είναι στο τέρμα και η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Τσεμπάκ, Καρώ, Κρέσπο και Φεράρι.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Νταουσβίλι, Σαρφό και Ντάλσιο.

Δεξιά ο Ντονγκαλά και στην κορυφή ο Μάριος Ηλία.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Δώνη: «Είναι ο καλύτερος προπονητής στο να...»-ThemaSports
27/06 @ 10:55

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Δώνη: «Είναι ο καλύτερος προπονητής στο να...»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ελλαδίτης στόπερ, Πραξιτέλης Βούρος, αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στον ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη...

Βούρος για το επεισόδιο με Κριστιάνο: «Τον έσπρωξα, με έσπρωξε και...»-ThemaSports
27/06 @ 09:58

Βούρος για το επεισόδιο με Κριστιάνο: «Τον έσπρωξα, με έσπρωξε και...»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο athletestories.gr ο Ελλαδίτης στόπερ, Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, εξιστόρησε και ένα περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον ίδιο σε ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βούρος για ΑΠΟΕΛ και τους λόγους αποχώρησης του - «Ήρθα σε κόντρα με κάποιους ανθρώπους»-ThemaSports
27/06 @ 09:41

Βούρος για ΑΠΟΕΛ και τους λόγους αποχώρησης του - «Ήρθα σε κόντρα με κάποιους ανθρώπους»

Ο Ελλαδίτης στόπερ, Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο athletestories.gr, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη χρονική περίοδο που αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Αυτοί είναι οι πέντε αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/06 @ 19:40

Αυτοί είναι οι πέντε αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στα αποδυτήρια της ομάδας λίγο πριν την αποχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ανακοίνωσε τους πέντε αρχηγούς.

Παρών ο Ντράζιτς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/06 @ 18:29

Παρών ο Ντράζιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΑΠΟΕΛ ανάρτησε βίντεο από την προπόνηση της ομάδας, στην οποία ήταν παρών το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Στέφαν Ντράζιτς.

Έβδομος ο Ντράζιτς-ThemaSports
26/06 @ 17:18

Έβδομος ο Ντράζιτς

Επίσημα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ο Στέφαν Ντράζιτς πρόκειται για την έβδομη μεταγράφη των «γαλαζοκίτρινων».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ