Στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης», που θα γίνει 23-24/9, θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός, μαζί με Περιστέρι, Ερυθρό Αστέρα και Χάποελ Χολόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως πέρυσι, έτσι και ο φέτος ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης», στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετέχουν μαζί με το Περιστέρι με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο, τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Χολόν.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά τα… κατατόπια, καθώς το καλοκαίρι του 2021 είχαν παίξει ξανά στο συγκεκριμένο τουρνουά απέναντι τότε σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Λαύριο.

sport-fm.gr
Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 23:36
Δείτε το σχόλιο του Εβάν Φουρνιέ για τον Μόουζες Ράιτ.
16/09 @ 23:38
Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Αλπερέν Σενγκούν.
16/09 @ 11:46
Η Μαράϊα, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμο, έγινε αποδέκτης απειλών από Τούρκο οπαδό μετά το EuroBasket 2025.
16/09 @ 11:53
Το beef Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αλπερέν Σενγκούν φαίνεται ότι συνεχίζεται και εκτός Ευρώπης, με το NBA να μπαίνει στη διαμάχη.
16/09 @ 09:08
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και… κέντησε με την επιλογή του τραγουδιού που αποφάσισε να πει με αλλαγμένους τους στίχους.
15/09 @ 09:58
Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης, συνεχάρη, μέσω ανάρτησης στα social media, την Εθνική ομάδα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket.
BEST OF THEMASPORTS