Ημερομηνίες και ώρες των ευρωπαϊκών αγώνων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
Έγινε γνωστό και επίσημα το πρόγραμμα των πρώτων και δεύτερων αγώνων των πλέι-οφ σε Champions League, Europa και Conference, μετά τις σημερινές κληρώσεις των play offs.



Ο Πανναξιακός προανήγγειλε τη μεταγραφή του Δημήτρη Σιόβα, δημιουργώντας ένα ελίτ δίδυμο στόπερ μαζί με τον Κώστα Μανωλά!
Έγινε γνωστό και επίσημα το πρόγραμμα των πρώτων και δεύτερων αγώνων των πλέι-οφ σε Champions League, Europa και Conference, μετά τις σημερινές κληρώσεις των play offs.
Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕΛ Novibet, με τον Πιόνε Σίστο να αποτελεί και επίσημα μέλος των «βυσσινί», ενισχύοντας την ομάδα στον αγώνα που πραγματοποιεί για την παραμονή στην κατηγορία.
Παίκτης του Ρουκ Ζουκ δεν έκρυψε πως στο μέλλον θέλει να αγοράσει τον Παναιτωλικό και η Ζέτα Μακρυπούλια, ελέω και εντοπιότητας, του ευχήθηκε να το πετύχει
Έβγαλε μέταλλο, αλλά έμεινε με το «αχ» ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» των πολλών ατυχιών, κοίταξαν τη Ρόμα στα μάτια, προηγήθηκαν με γκολάρα του Ταμπόρδα, αλλά πληγώθηκαν στο 80' μένοντας στο 1-1.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, άντεξε με αριθμητικό μειονέκτημα, ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2 από τη Λιόν.
Ένας ισοπεδωτικός Ολυμπιακός στο 4ο δεκάλεπτο, διόρθωσε την κακή του εικόνα στο 2ο και το 3ο, υπέταξε 87-75 την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν κάλυψε το -13 του πρώτου ματς χάρη σε buzzer beater του Βέσελι.
Ένα λιτό αλλά βαθιά φορτισμένο μήνυμα από την εξέδρα που θα φιλοξενούσε τους φίλους του Δικεφάλου, στη μνήμη των επτά αδικοχαμένων οπαδών πριν το ματς με τη Λιόν.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και συνόδευσε με σιωπηλή πομπή τις σορούς των επτά αδικοχαμένων οπαδών, σε μια στιγμή βαθιάς συγκίνησης για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Ο πατέρας του άτυχου 27χρονου εργαζόταν ως επαγγελματίας οδηγός και είχε σκοτωθεί με την νταλίκα του στον ίδιο δρόμο.
Στην Ελλάδα με ειδική πτήση επαναπατρίζονται σήμερα Πέμπτη οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Ρουμανία, ενώ με άλλη πτήση επιστρέφουν στην Ελλάδα και δύο από τους τρεις τραυματίες. Εν τω μεταξύ και ενώ η έρευνα των ρουμανικών Αρχών συνεχίζεται, χωρίς απάντηση μένουν κρίσιμα ερωτήματα, όπως τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.
Το όχημα ήταν χωρητικότητας 8+1 και πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές - Τι λέει ο δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης.