ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, εκπροσωπήθηκε και από αθλητές τις ποδηλασίες, οι οποίοι μάζεψαν εμπειρίες στην πρώτη τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τουρνουά και επιστρέφουν στην Κύπρο με πιο πολύ όρεξη για δουλειά προκειμένου να καταφέρουν να ανέβουν επίπεδο. «Ήταν καλό μάθημα για αυτούς, δεν είχαμε ξανά έλθει σε τέτοιο περιβάλλον. Ήταν πολύ ψηλό το επίπεδο, αλλιώς να το λες και αλλιώς να το ζουν οι ίδιοι. Χαίρομαι πολύ που ήρθαμε εδώ, γιατί μαθαίνουμε πολλά απ’ αυτά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλί πιο πάνω και του χρόνου να είμαστε λίγο πιο σωστοί στις υποχρεώσεις μας και λίγο πιο κοντά στις άλλες χώρες», είπε ο προπονητής της ομάδας, Ανέστης Κουρμπέτης.

Δηλώσεις παραχώρησαν και οι ίδιοι οι αθλητές μας. Την αρχή έκανε ο Λάμπρος Αθανασίου, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 67η θέση. «Δεν ήταν εύκολος αγώνας, είχε διάφορες συγκρούσεις. Η μία δυστυχώς με ανάγκασε να χάσω έδαφος. Στο τελευταίο γύρο έγινε μια επίθεση όπου σπάσανε τα γκρουπ», είπε αρχικά για τον αγώνα. «Νιώθω χαρούμενος και μαθαίνουμε και άλλα πράγματα», πρόσθεσε. Με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Νικηφόρου, ο οποίος έδωσε τα πάντα αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στους χρόνους σχολίασε τα ακόλουθα: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα ως εδώ, είναι πολύ ωραία εμπειρία και δύσκολη. Δεν τα πήγα καλά στον αγώνα, αλλά συνεχίζουμε…».

Συμμετοχή είχαμε και στη γυναικεία ομάδα, με την Ελένη Κάσια να έρχεται 66η. Η νεαρή αθλήτρια αν και μόνη της στάθηκε εξαιρετικά στον αγώνα. «Ήταν ο πρώτος μας ευρωπαϊκός αγώνας. Είχα και ένα τραυματισμό, σηκώθηκα έφτιαξα το ποδήλατο και ξανά μπήκα στον αγώνα. Ήταν πολύ ψηλό επίπεδο, το περίμενα πιο εύκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!-ThemaSports
26/04 @ 21:37

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ξανά το θαύμα του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι.

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα-ThemaSports
26/04 @ 14:13

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα

Η Μαριλένα Μακρή εξασφάλισε την Ολυμπιακή Κάρτα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» στην κατηγορία ILCA6 στην Ιστιοπλοΐα.

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ-ThemaSports
26/04 @ 12:57

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ

Tη Δευτέρα (28/04) το βράδυ συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα στον Παρνασσό και την Sabbianco Aνόρθωση, για τη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
25/04 @ 18:33

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Η μεγαλύτερη διοργάνωση που ανατέθηκε ποτέ στην ΚΟΕΑΣ είναι αναμφίβολα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου έχει ψηλά στη λίστα των κορυφαίων διοργανώσεων υπό την ευθύνη της.

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου!-ThemaSports
24/04 @ 22:54

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου!

Πρωταθλητής Ευρώπης και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες #Paris2024 για τον Μάριο Γεωργίου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ