Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από τη Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η αιτία που τον έκανε να θέλει να φύγει δεν ήταν ο Χάαλαντ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πριν λίγες μέρες ο Λεβαντόφσκι έκλεισε το κεφάλαιο «Μπάγερν Μονάχου» ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στη Βαυαρία.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε 50.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον 33χρονο Πολωνό στράικερ. Αυτή η κίνηση έφερε αντιδράσεις από τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο Νάγκελσμαν δήλωσε πως «η Μπάρτσα είναι ο μόνος σύλλογος που αγοράζει όποιον θέλει χωρίς να έχει λεφτά», με τον Λαπόρτα να τους απαντάει «να κοιτάξουν το ταμείο τους».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για την αποχώρησή του και το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νορβηγό να έχει στενούς δεσμούς με την Μπάγερν (σ.σ. ο Χάαλαντ πήγε στη Σίτι), ο Λεβαντόφσκι απάντησε σε σχετική ερώτηση του ESPN: «Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Χάαλαντ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι δεν είναι αυτός ο λόγος».

«Στην Μπάγερν Μονάχου, ήταν πρόβλημα ότι ήθελα να παραμείνω αληθινός»

Στη συνέχεια, ο «Λέβα», είπε ότι δεν του φέρθηκαν με ειλικρίνεια κάποιοι μέσα στο σύλλογο. 

«Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα».

Όσο για το αν θα του λείψει κάτι, απάντησε: «Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, τον προπονητή. Όλα αυτά θα μου λείψουν γιατί πέρασα όμορφα εκεί. Δεν ήμασταν μόνο φίλοι στο γήπεδο. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και ανοίγω ένα νέο στη ζωή και στην καριέρα μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος» και στη συνέχεια στάθηκε στις «μ@λ@κιες» που είπαν γι' αυτόν από την ομάδα.

«Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους. Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για το λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές μ@λ@κιες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν πολύ».

Πηγή: www.gazzetta.gr
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia

Η Αταλάντα επιβλήθηκε με 4-1 της Φιορεντίνα των δέκα παικτών και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου!

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ-ThemaSports
25/04 @ 00:00

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ

Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Λιλ και πάτησε γερά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις και έχασε έδαφος.

Ανατροπή δεδομένων και... Τσάβι ως το 2025!-ThemaSports
24/04 @ 22:13

Ανατροπή δεδομένων και... Τσάβι ως το 2025!

Τσάβι και Ζοάν Λαπόρτα έφτασαν σε συμφωνία και ο Καταλανός τεχνικός θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν.

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι-ThemaSports
24/04 @ 18:41

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι

Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά και την ντροπιαστική ήττα της Τσέλσι με το πολύ βαρύ 5-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
24/04 @ 18:27

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Έρχεται αλλαγή προπονητή στη Γουέστ Χαμ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ