Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Τάκης Αντωνίου σχετικά με τον επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Μπότεφ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ένα γενικό σχόλιο: «Θα πρέπει προκαταβολικά όλοι να περιμένουν ότι θα έχουμε μια δύσκολη βραδιά, έτσι για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί. Παλαιότερα οι βουλγάρικες ομάδες είχαν μεγαλύτερη δυναμική από τις κυπριακές, αλλά αυτό μπορώ να πω ότι άλλαξε. Η αλήθεια όμως είναι ότι εμείς σαν ΑΠΟΕΛ είμαστε σε μια νέα φάση, δεν έχουμε την έτοιμη και δυνατή ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και ταυτόχρονα ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες, να δείξει υπομονή και επιείκεια».

 

Κάτι για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Στο παρελθόν ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ στις επιτυχίες που είχε το ΑΠΟΕΛ. Σε τέτοιους αγώνες θυμάμαι είχαμε 13 χιλιάδες εισιτήρια, στην επόμενη φάση αυτό το νούμερο ανέβαινε στις 15 χιλιάδες και όταν πηγαίναμε στα πλέι οφ ανέβαινε στις 18-20 χιλιάδες. Νομίζω και σήμερα θα έχει αρκετό κόσμο. Να γνωρίζει ο κόσμος εκ των προτέρων ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, για να μην υπάρχει απογοήτευση. Γίνεται μια προσπάθεια να στηθεί μια δυνατή ομάδα, αλλά κερδίζοντας».

 

Σχόλιο για ορισμένους ποδοσφαιριστές: «Η παρουσία του Σαρφό και του Ντάλσιο δίνει μια σιγουριά για την κατοχή της μπάλας, ο Μαρκίνιος και ο Ντογκαλά θα είναι πιο έτοιμοι. Πιστεύω ότι ο Μάγκλιτσα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Δεν ήταν τόσο καλός στο πρώτο ματς, αλλά ήταν και αβοήθητος, νομίζω σήμερα θα βοηθηθεί περισσότερο. Πολύ πιθανόν να παίξει και ο Φεράρι, αν και ο Γουήλερ ήταν πάρα πολύ καλός. Είτε παίξει είτε όχι, εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γουήλερ. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσεμπάκ, εγώ το είπα αρκετές φορές ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Έχει όλα τα στοιχεία ενός καλός οπισθοφύλακα. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι τα νεύρα του».

 

Πως θα παίξει το ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύω θα βρούμε τρόπο να πιέσουμε τους Βούλγαρους, η ομάδα έχει παίκτες που ξέρουν να κρατήσουν την μπάλα. Πιστεύω ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα βρει τους τρόπους να στηρίξει περισσότερο τον Μάγκλιτσα».

 

Για τη σημασία της πρόκρισης όσον αφορά στο οικονομικό: «Κακά τα ψέματα, μας ενδιαφέρει η παρουσία της ομάδας μας, αλλά μας ενδιαφέρει και η πρόκριση και για οικονομικούς λόγους. Όμως ποτέ δεν αναφέρονται τα οικονομικά των ομάδων, αλλά οι τίτλοι και οι επιτυχίες. Υπάρχει όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το οικονομικό».

 

Για τις νέες προσθήκες: «Ελπίζω να είναι παίκτες που έρχονται για να μείνουν κάποιο διάστημα στην ομάδα. Δεν είναι υγιές φαινόμενο να γίνονται τόσες αλλαγές στο ρόστερ κάθε χρόνο. Η αλήθεια όμως είναι πως παρότι πέρσι βάσει ιστορικού το ΑΠΟΕΛ είχε καλούς παίκτες, χρειαζόταν αναδιάρθρωση».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
08/07 @ 20:38

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Marius Corbu.

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!-ThemaSports
08/07 @ 18:58

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!

Ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, Λάσα Οντιλάνζε παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα στη Γεωργία σχετικά με το ποσό που έδινε η ομάδα της Ιαπωνίας στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Ντβάλι.

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»-ThemaSports
08/07 @ 18:13

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ (πρώην «Twitter»), ο δημοσιογράφος Μάρκο Μόλα ανέφερε ότι ο ιαπωνικός σύλλογος Urava Red Diamonds ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ