ΟΜΟΝΟΙΑ: Γράφτηκε για Χέρμανσον και Μάγκνουσον - Τι μάθαμε...
Μια ανάρτηση από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο Αντώνη Τσιράκη εμπλέκει την Ομόνοια με τον Χέρμανσον του Βόλου αλλά και τον Μάγκνουσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ έχει επιστρέψει εδώ και σχεδόν έναν μήνα ο Ρομέλου Λουκάκου, με τους «νερατζούρι» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 8 εκατ. ευρώ και να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, έως το τέλος της φετινής σεζόν.
Ωστόσο, σημερινό (23/7) δημοσίευμα της «Daily Mail» αποκαλύπτει πως στη συμφωνία των δύο ομάδων, περιλαμβάνεται η δυνατότητα της Ίντερ να κρατήσει τον Βέλγο επιθετικό για μία ακόμα σεζόν, μετατρέποντας σε διετή τον δανεισμό του από τους «μπλε» του Λονδίνου.
Ο Λουκάκου φαίνεται πως αποτελεί οριστικά παρελθόν στο μυαλό του Τόμας Τούχελ, παρά το γεγονός πως για χάρη του η Τσέλσι ξόδεψε 113 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο του 2021, συμφωνώντας μαζί του για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
Chelsea have an agreement with Inter Milan that would see Romelu Lukaku stay for a second season | @MikeKeegan_DM https://t.co/DN8JBZKfkI pic.twitter.com/aiH0u6MWjM
— MailOnline Sport (@MailSport) July 23, 2022
sport-fm.gr