Γιάννης Ιωάννου

Οι Δανοί μπορεί να... ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της ΑΕΚ όταν έγινε η κλήρωση, παρά τα προ ετών... "χαστούκια" από ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα που φαίνεται πως δεν τους έγιναν μαθήματα, αλλά αποδείχθηκε στο πρώτο ματς ότι οι διαφορές ανάμεσα στη Μίντιλαντ και την ομάδα μας δεν είναι μεγάλες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτός κι αν συμβούν... "τρελά" πράγματα στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (26/07, 18:30) στο "ΑΕΚ Αρένα".

Παρά το γεγονός ότι οι Δανοί είναι τουλάχιστον ένα... κλικ πιο πάνω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού το πρωτάθλημα τους έχει ήδη αρχίσει, εντούτοις η ΑΕΚ παρά τα δύο πρόσωπα που έδειξε στην «MCH Arena», έδειξε πως είναι έτοιμη για την πρώτη της υπέρβαση στη νέα σεζόν, που είναι φυσικά η πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα "απελευθερώσει" τα πόδια των παικτών ενόψει της συνέχειας, αφού θα έχουν ήδη κλειδώσει την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα παίξουν χωρίς πίεση και άγχος απέναντι στο "μεγαθήριο" που ακούει στο όνομα Μπενφίκα στον επόμενο γύρο, διεκδικώντας όσες πιθανότητες τους αναλογούν.

Ο Χοσέ Όλτρα κρατάει από το πρώτο ματς στη Δανία την αντίδραση της ομάδας του στο Β΄ ημίχρονο και θα προσπαθήσει να διορθώσει τις "ανορθογραφίες" του Α΄ μέρους ειδικά στα μετόπισθεν, για να μη βάλει ακόμη πιο δύσκολα στον εαυτό της η ομάδα της Λάρνακας.

Το θετικό για την ΑΕΚ, είναι ότι αναμένεται να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και με τη συμπαράσταση του κόσμου της που θα δώσει δυναμικό παρών, θα αυξήσει τις πιθανότητες της για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που όμως δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται τις επόμενες μέρες να δώσει έμφαση και στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στα "στημένα", τομέας όπου οι Δανοί είναι αρκετά επικίνδυνοι, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο 1-2 αλλαγών στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Λαρνακιώτικης ομάδας, Μπρούνο Γκάμα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του επαναληπτικού αγώνα με τη Μίντιλαντ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς. Αν όλα πάνε καλά, θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας... Δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού, όμως θα είναι τουλάχιστον διαθέσιμος για να αγωνιστεί ως αλλαγή.

Τέλος, η επίσημη ΑΕΚ με ποστάρισμα της απόψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε ότι ήδη έχουν κλείσει θέση για τη ρεβάνς στο "ΑΕΚ Αρένα", 2500 οπαδοί της Λαρνακιώτικης ομάδας! Όπως γίνεται αντιληπτό, το γήπεδο θα είναι... "καμίνι" (πέρα από τη ζέστη) το απόγευμα της 26ης Ιουλίου...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ