Ανδρέας Χρίστου

Αισιόδοξος και σίγουρος εμφανίστηκε στην πρώτη του επαφή με τα ΜΜΕ ο Χόρχε Σίλας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο νέος κόουτς των γαλαζοκιτρίνων απάντησε για όλα όσα αφορούν την... νέα ΑΕΛ που κτίζεται και σε κάθε ευκαιρία εξέφρασε τη σιγουριά του για μια ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα.

Χαρακτηριστική η αναφορά του ότι θα φτιάξει μια ομάδα για την οποία ο κόσμος της ΑΕΛ θα είναι περήφανος ενώ δήλωσε σίγουρος ότι του χρόνου θα επιστρέψει στην Ευρώπη η ομάδα της Λεμεσού. Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό φαίνεται να βάζει τον πήχη ψηλά ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα φέρει παίκτες αντάξιους του στάτους της ΑΕΛ.

Παρακάτω οι πιο... χαρακτηριστικές ατάκες του:

- «Θα είμαστε πανέτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι», ήταν μια από τις πρώτες του ατάκες τονίζοντας ότι στόχος δεν είναι να είναι έτοιμη η ομάδα στα φιλικά αλλά στα επίσημα.

- Αναφερόμενος στους μεταγραφικούς στόχους και γενικότερα το πλάνο του επισήμανε ότι τα στάνταρ του είναι ψηλά και δεν φέρνει παίκτες απλά για να φέρει. «Τα στάνταρ μου είναι πολύ ψηλά, έτσι πρέπει να είναι για να παίξεις στην ΑΕΛ. Δεν φέρνουμε παίκτες απλώς για να τους φέρουμε. Πιστεύω ότι την ερχόμενη χρονιά θα παίξουμε στην Ευρώπη», η χαρακτηριστική αναφορά του.

- Ξεκάθαρος όσον αφορά και τον στόχο που έχει καθώς απάντησε με σιγουριά πως εάν δεν πίστευε ότι μπορείνα φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα δεν θα ήταν εδώ. «Αν δεν το πίστευα αυτό δεν θα ήμουν εδώ. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, εμείς θέλουμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Οι οπαδοί να μην ανησυχούν. Ανησυχείς όταν δεν έχεις κάνει τίποτα. Θα φέρουμε κι άλλους παίκτες και θα δείτε τη δουλειά μας στη συνέχεια. Θα φτιάξουμε μια ομάδα για την οποία ο κόσμος θα είναι περήφανος», είπε σε ερώτηση που δέχθηκε.

- Θέλει παίκτες τύπου... Μιραλάς. Η απάντηση του Σίλας για τον Βέλγο έδειξε ότι τον θέλει πολύ όμως ξέρει πως δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση. Όπως και να έχει όμως έταξε παίκτες τύπου Μιραλάς οπότε ξεκαθάρισε τι θέλει για αυτή την θέση.

- Υπολογίζει και στο νέο αίμα. Ο 45χρονος Πορτογάλος ανέφερε ότι στην προετοιμασία συμμετέχουν 13 νεαροί και τόνισε ότι υπάρχει προοπτική αν και δεν θα μείνουν όλοι στην πρώτη ομάδα. Δεν δίστασε μάλιστα να εκθειάσει τον Στυλιανό Παντελή, ο οποίος τον έχει εντυπωσιάσει σε αυτά τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας. «Βλέπω ότι υπάρχει προοπτική. Είναι δύσκολο να μείνουν όλοι, κάποιοι θα πάνε στην Κ-19, κάποιοι άλλοι δανεικοί όπως ο Στυλιανός Παντελή που ήρθε έτοιμος για να παίξει και είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα. Θα δώσουμε κάποια φιλικά, θα παίξουν σε αυτά. Δεν θα είναι πάντα μαζί μας όλοι τους, αλλά θα είναι δίπλα μας γιατί πιστεύουμε σε αυτούς. Μεταφέρω στους παίκτες το στιλ που είχα σαν παίκτης. Θέλω να έχω μια τεχνική και ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό θα χτίσουμε», η αναφορά του για τους μικρούς.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης-ThemaSports
23/04 @ 12:28

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, θα αναλύσει το πλάνο και το όραμα του, στην μεθαυριανή εκλογική συνέλευση ενώπιον των μελών. Χθες καταρτίστηκε σε σώμα το νέο 18μελές ΔΣ. Θα εκδοθεί ανακοίνωση προσεχώς, για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
22/04 @ 20:40

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση των εισιτηρίων του ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα....

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος! -ThemaSports
22/04 @ 10:05

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος!

Την Πέμπτη θα γίνει η διαδικασία αλλαγής φρουράς στα διοικητικά πράγματα της ΑΕΛ. Η εκλογική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25/4, αντί την Τετάρτη (24/4).

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης-ThemaSports
21/04 @ 15:41

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης

Η ενημέρωση από την ΑΕΛ.

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»-ThemaSports
20/04 @ 21:43

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ, ο προπονητής των «κίτρινων», Αλέξης Γαρπόζης.

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
20/04 @ 18:17

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης, για το αποψινό (19:30) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ