Η ΑΕΛ μέσα από την σειρά της ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
🔥 Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΗ!!!
Ο ενθουσιασμός των φίλων της ομάδας μεταφράστηκε μέσα σε πέντε μόλις ημέρες σε ένα εντυπωσιακό νούμερο!
Περισσότεροι από 2000 ΑΕΛΙΣΤΕΣ έχουν εξασφαλίσει θέση στο νέο μας γήπεδο! Το νέο στολίδι της Λεμεσού είναι δεδομένο ότι θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.
Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες μας στο κόσμο της ΑΕΛ για την ανταπόκριση, την τεράστια δυναμική και την μεγάλη ώθηση που δίνει στην ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς!!! Ήδη κάποια τμήματα των κερκίδων έχουν γεμίσει εντελώς! Η προτεραιότητα για τους κατόχους Yellow, Youth και αντικάρτας θα ισχύσει μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουλίου και στη συνέχεια θα είναι ελεύθερη η διάθεση για όλους της φίλους της ΑΕΛ.
#aelfc
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», το Τμήμα Φορολογίας διαβίβασε στη Νομική Υπηρεσία τα κατηγορητήρια εναντίον των ποδοσφαιρικών σωματείων-εταιρειών ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ανόρθωσης για καθυστερημένες οφειλές συνολικού ύψους 25,6 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να καταχωρισθούν στα δικαστήρια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/02 @ 14:15
Ανακοίνωση με ξεκάθαρο μήνυμα από την θύρα 3
03/02 @ 08:52
Πάλεψαν περισσότερο τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, η ουσία είναι ότι επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Λάρνακα. Στην επανάληψη, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στην αντίπαλο, να τους κάμει τόσες πολλές φάσεις, όπως στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.
02/02 @ 21:56
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
02/02 @ 20:26
Στο 55ο λεπτό του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, μπήκε στο ματς ως αλλαγή για λογαριασμό της Λεμεσιανής ομάδας ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος επιστρέφει πρώτη φορά στο γήπεδο που λατρεύτηκε ως αντίπαλος...
02/02 @ 19:10
Σε γνώριμα λημέρια βρίσκεται απόψε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, είχε αρκετά «πηγαδάκια» με... παλιούς γνώρισμους.
02/02 @ 16:05
17 κατακτήσεις του Τροπαίου για το Κύπελλο Γυναικών, μετράει πλέον η ΑΕΛ, η οποία ήταν η νικήτρια στον 38ο τελικό του θεσμού καθώς η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε την ΕΘΑ με 79-61.
BEST OF THEMASPORTS