Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε για το αυριανό παιχνίδι στη Σόφια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Μπότεφ Μπλόντιβ για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του προπονητή, Αζρούντιν Βάλεντιτς…

-Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι ως προπονητής. Αυτό είναι ένα παιχνίδι ανεξάρτητο από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Για μένα όμως η ένταση και η πίεση είναι η ίδια. Αναλύσαμε σωστά τον αντίπαλο. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Ευρώπη, αυτό πρέπει να το δουλέψουμε.

-Είναι δύσκολο να κάνεις μια ολοκληρωμένη ανάλυση του ΑΠΟΕΛ. Έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Παρακολουθήσαμε τους αγώνες του, έχουμε καλή άποψη. Έχουν 12 νέους παίκτες. Παίκτες με εμπειρία, παίκτες με μεγάλη εμπειρία! Αυτή είναι η διαφορά του ΑΠΟΕΛ με την Μπότεφ. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Θα ξεκινήσουμε με επιθετικότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι μας.

-Δεν υπάρχει παίκτης στην Βουλγαρία που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Νεντέλεφ. Ως παίκτη αλλά και ως άτομο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μην ξεχνάμε πως χάρη σε αυτόν παίζουμε στην Ευρώπη. Έχουμε ευθύνη απέναντι του.

-Ο Νεντέλεφ νιώθει καλά. Οι γιατροί χειρίζονται την περίπτωση του. Ο Χέρμαν δεν αγωνίζεται για λόγους... διοικητικούς. Δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του.

-Η ΤΣΣΚΑ 1948 έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε στην αρχή της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ. Είναι στο κορυφαίο επίπεδο, έχουν ποδοσφαιριστές που παίζουν σε εθνικές ομάδες, έχουν παίξει σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Είχαμε δύο παιχνίδια και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό. Περιμένω να παίξουμε καλά.

-Δεν είχαμε επιθετικό με το ένστικτο του γκολ. Δεν είναι εύκολο να φέρεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στη Βουλγαρία. Όταν παρακολουθήσαμε τον Μάρτιν Σέκουλιτς, είδαμε τις δυνατότητες του. Έρχεται από διακοπές, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σκόραρε δύο γκολ κόντρα στον Μπότεφ Βράτσα αλλά δεν είναι έτοιμος. Είναι ο βασικός μας επιθετικός αυτή τη στιγμή. Ήταν δύσκολο να βρεθεί επιθετικός για να αντικαταστήσει τον Ατάνας Ίλιεφ. Νομίζω ότι ο Σέκουλιτς θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πράγματα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!-ThemaSports
16/04 @ 22:33

H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!

Η Νιούκαστλ είναι μία από τις ομάδες που ψάχνουν έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι: Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ!-ThemaSports
16/04 @ 20:13

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι: Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ!

Ο Κόουλ Πάλμερ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη για τους Λονδρέζους, καταγράφοντας ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον.

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα! -ThemaSports
16/04 @ 18:19

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα!

16 Απριλίου 1994: Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον ρίχνει κουτουλιά στον αμυντικό της Ρέιθ Ρόβερς, Τζον ΜακΣτέι σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Μία ενέργεια που λίγους μήνες αργότερα θα τον οδηγήσει στη φυλακή και θα γίνει έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Βρετανία που καταδικάζεται σε φυλάκιση για χτύπημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς-ThemaSports
16/04 @ 14:31

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς

Η σχετική δημογραφική καταγραφή ξεκινάει στη Σουηδία στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη, -ThemaSports
16/04 @ 15:09

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη,

Δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ για το αν θα φύγει ή όχι. Το να είσαι βασικός στην Λίβερπουλ ή έστω να ανήκεις στο ροτέισον της είναι μία δύσκολη υπόθεση, η μάχη θα κριθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τον νεαρό παίκτη.

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη-ThemaSports
16/04 @ 15:28

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη

Και να χαλάει μία ωραία ποδοσφαιρική σχέση. Εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση παίκτη της Λάτσιο βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ