Ο Ομέρ Ατζίλι μήνυσε δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμηση και αξιώνει 80.000 ευρώ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε δικαστική διαμάχη με δημοσιογράφο μπαίνει ο Ομέρ Ατζίλι...
Ο μεσοεπιθετικός της Μακάμπι Χάιφα λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League έκανε μήνυση σε δημοσιογράφο για συκοφαντική δυσφήμηση και αξιώνει 80.000 ευρώ.
Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ ενοχλήθηκε για ένα τιτίβισμα του δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μπερ Σέβα το Σάββατο για το Σούπερ Καπ κάνοντας λόγο για ηθελημένη κίνηση για να πλήξει την εικόνα του.
Στην αγωγή του 29χρονου άσου, που δημοσιεύτηκε από τον δικηγόρο του, αναφέρεται πως ο δημοσιογράφος Χάιμ Λέβινσον θα πρέπει μέσα σε όλα να δημοσιεύσει και μια έγγραφη απολογία.
Πηγή: sport-fm.gr
Η Πάφος FC ανέβασε βίντεο με τον Bruno Langa να συστήνεται στον κόσμο της ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/07 @ 17:21
Ο Ιβάν Ράκιτιτς έβαλε τέλος στη σπουδαία καριέρα του. Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο.
07/07 @ 16:47
Ο Πορτογάλος άσος Έλντερ Φερέιρα επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Νόα για ακόμα 2+1 χρόνια.
07/07 @ 14:26
Ο κύκλος του Ντόμινικ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ έκλεισε, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να μετακομίζει στην Κοπεγχάγη. Η συμφωνία προβλέπει 5 εκατ. ευρώ ως βασικό αντίτιμο, 1,5 εκατ. ευρώ σε μπόνους και 15% μεταπώληση για τον Δικέφαλο
07/07 @ 14:18
Όσοι μιλούν για ήττα της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Γουίλιαμς καλούνται να κοιτάξουν ξανά την τριάδα της επίθεσης των «μπλαουγκράνα».
07/07 @ 12:27
Σε μια εποχή όπου οι τιμές των ποδοσφαιριστών έχουν εκτοξευθεί και οι οικονομικές κρίσεις επηρεάζουν έντονα τον χώρο, τα κορυφαία κλαμπ δείχνουν πιο πρόθυμα από ποτέ να επενδύσουν σε νεαρούς παίκτες.
07/07 @ 11:00
Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Βίκτορ Γκιόκερες και τις επιλογές που έκανε το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι για εκείνον δεν υπάρχει πλέον η Λισαβόνα και στο μυαλό του βρίσκεται μονάχα το Λονδίνο και η Άρσεναλ.
BEST OF THEMASPORTS