Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ήδη μπει στην διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης για την αναμέτρηση κόντρα στη Βουλγαρική Μπότεφ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κύριο μέλημα του Αυγουστή και των ποδοσφαιριστών, είναι φυσικά να διεκδικήσουν την νίκη, ή στην χειρότερη ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για τον επαναληπτικό αγώνα.
Ο Μάγκλιτσα αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα στη Βουλγαρία, ωστόσοδεν είναι σίγουρο αν θα είναι διαθέσιμος για την αρχική εντεκάδα.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Αυγουστή σίγουρα νιώθει μια σιγουριά αλλά και ικανοποίηση, με βάση αυτά που είδε στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ όμως θα χρειαστεί περισσότερη συγκέντρωση και προσπάθεια.
Επιπλέον, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της, την υπόθεση Σόουζα, ο οποίος βρέθηκε σε … περιπέτειες και η παραμονή του είναι ένας γρίφος. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει η υπόθεση με τον Βραζιλιάνο, ο Κύπριος κόουτς και ο βοηθός του θα πρέπει να μεριμνήσουν για την απόκτηση ενός αμυντικού – μέσου, που είτε θα ενισχύσει τον Λούκας Σόουζα, είτε θα τον αντικαταστήσει.
Υπήρξε φοβερό «ξεσάλωμα» στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, στα Σόσιαλ Μήντια και ειδικότερα στα πράσινα οπαδικά γκρουπ στο Facebook. Στο επίκεντρο της κριτικής ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης Σταύρος Παπασταύρου, στον οποίο «εκτοξεύονται» απίστευτοι χαρακτηρισμοί…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 21:58
Ο ΑΠΟΕΛ με βίντεο στα σοσιαλ μίντια προανήγγειλε την επιστροφή του Ντάλσιο στην ομάδα
20/07 @ 20:45
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
19/07 @ 21:25
Στην Κύπρο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Νίκας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tanea.gr, βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.
19/07 @ 10:08
Ανάρτηση από το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ για την Τουρκική εισβολή
18/07 @ 10:03
Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.
18/07 @ 09:00
Ένα όνομα από το... πάνω ράφι φέρεται να έχει στη λίστα του ο ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας του!
BEST OF THEMASPORTS